torsdag 27 mars 2008

Gift, gifted, a gift eller ett gift?

-Hon den snygga tanten i typ 55 årsåldern på mitt gym e ju gift men vi flirtar alltid med varandra, för ett år sedan ville hon att jag skulle va lite escort till hennes affärsvänninor.
- Veronica Maggio e gifted tycker jag.
- Beachvolleybollen har blitt ett gift för mej.
- A gift. Blev bjuden på 30 årskalas 5 de Abril ( 5 de Mayo es otro tipo de fiesta asså) en casa de Sugar-rach. Jaha å present tänkte ja då, What to give? När den lesbiska teater-regissörskan fyllde år nyligen fick hon 3 gåvor av mej som kan inkasseras när hon vill i framtiden när hon fött sitt provrörsbarn. De var:
1. Ett föräldrarmöte
2. Ett biobesök typ Shrek 7
3. Blommor å bi-pratet.

- Vad kan glädja Sugar-Rach? Kanske lära ut tricket till att vilja å orka ha massor av sex, hon frågade ju mej häromdan hur jag orkade med all sex?

-Svaret e superenkelt: Mjölk.
När Marsianerna landar på jorden som e deras Ibiza så e de jag som står med en container mjölk på stranden å säljer till dem å säger att det sjukt bra för potensen å sen e de ändå jag som går hem med deras tjejer innan solnedgången. Mjölk e livet ( Arla, skicka nu nårra flak mjölk please eller en date med hon i reklamen som säger muuu, hon e ju söt asså))

Inga kommentarer:

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?