lördag 22 mars 2008

Carib Kreol

- Trots att jag hade tänkt stanna i soffan så hamnade jag på Carib Kreol igårkväll med Brandkåren och hans kompis Ystad-Björnen och drack en öl. Fanns 3 söta tjejer på stället. En vanli blond potatis-svenne-brud, en Skater-girl som trolitvis va lesbisk åsså en välditt snygg Italian Ghetto-tjej. Det spelades sjukt bra music asså, speciellt glad blir jag när jag får en dos St Germain men allt de andra va åsså sanslöst bra, halvtomt ställe dock men skönt.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Så var hittar man dig ikväll då?

Ovanliga vantar sa...

Hemma i min soffa typ 23.00.Jobbar 12-22. Var finns du ikväll då?

Anonym sa...

Funderar på att röka gräs och se på tv. Eller gå ut och ta ett glas vin. Jag vet inte.

Anonym sa...

till historian tillhör att bambi är väldigt skygg och jag var väldigt full, men kanske kan en duositts medföra flera toabesök ned bambi ;) ha en trevlig kväll!

Anonym sa...

*tänker febrilt*

Ovanliga vantar sa...

Senorita B å johanna skip di weed å ta en kopp The, blev tvingad av en patient att kolla Kim Possible nyss å jag skulle ge possibles utseende poäng, hon fick en 7a, såg lite trumpen ut anrs rätt cool.

Anonym sa...

The weed is here to stay!
Men var finns det te?

Anonym sa...

Det här börjar likna ett sådant där chatforum. Jag sitter och medverkar.

Ovanliga vantar sa...

Jag känner mej schizo, vem vill ha the? Miss B, B, B.röst eller Bambi? Bambi e ju så liten så hon får plats i mitt badkar men vi ska ju inte ses förrän 27 Mars 09 så om nån av era andra vill ha en kopp så finns jag på Möllan strax efter 23.00.

Anonym sa...

Alla Ben är Bambis. Det känns läskigt nu. Det går upp för mig att ni vet vem jag är men jag har ingen aning vem ni är. Jag är nyfiken (men lite skygg).

Anonym sa...

Jag har väl aldrig pissat i kors? Åh fy fan, jag är verkligen inte med på noterna nu. Jag tror jag har rökt för mycket.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?