lördag 29 mars 2008

Chilenskan från Manu Chao-konserten hösten 07

- ”Försöker du få till en date” sa hon samtidigt som hon tittade skrattandes på mig naken från sängen samtidigt som jag stod naken i färd med att klä på mej för att åka hem. Vi hade just haft sex. Det började bra, vi skyddade oss med kondomen som hon hittade någonstans i badrummet, det skulle inte vara någon bra sort men det var lika bra att använda upp den tyckte hon. Det var ingen bra sort. Kondomen flög sin kos och drama uppstod och könssjukdomar rabblades likt budorden.

- Mitt förslag som jag kom med när jag låg på golvet och letade efter den andra strumpan var att om det nu skulle visa sig att vi har några sjukdomar så betalar jag för medicinen också bjuder jag ut henne på sushi för att fira sen när vi är friska? Mitt misstag var alltså att jag försökte få till en date efter det att vi haft sex och inte innan som är eller rättare sagt var sättet man gjorde förr i tiden typ -02.

- Jag verkar ha hamnat i en fas som vissa kanske avundas men som börjar kännas märklig för mig. Jag utnyttjas sexuellt av tjejer, kvinnor och damer. Är vi redan i ett kvinnosamhälle när det kommer till den nya sortens relationer. Kvinnorna äter en god middag å går på teater med sina vänner och sen ringer dem en kille som kommer dit och har sex med dem å sen är det tack och hej.

- Råkade trängas med Kitty i kön på Tempo sent en söndagskväll och vi började beställa av bartendern samtidigt och hon sa,”Du först kvinnorna sist” i ett försök att ändra strukturerna i samhället men då jag inte ville låtsas om det försöket så sa jag ett ”förlåt , börja du” och då fick hon sig att känna att hon låtit tyken istället för lite ironisk och där gick den kvinnokampen också åt helvete. När jag trängdes med kitty kom sms från Argentinskan som sa ”Du är odödlig”, sms från Bipolar-Sara som sa ” Jag ska sexterra dig hela veckan” och sms från chilenskan som sa” Jag vill inte veta av dig, dina sms är för gulliga” och ett sms från ett Norrlandsmodellen som sa” Jag såg en stjärna falla i mumindalen” hm hon e ju snygg men aningen twisted .

- Min manliga vänner säger att vem vill du egentligen vara då ? Någon av dem killarna som pratar, dansar, bjuder tjejerna på drinkar, tafsar och blir utskällda på krogen eller killen som får ha sex? Så jag ska bli glad att jag behandlas som hora eller escortservice Allt är upp och ner eller är det bara payback för gamla synder, jag har ju vid närmare eftertanke alltid varit på andra sidan det virituella stängslet som Naomi Klein skulle uttryckt sig.

- Samtidigt känns det skönt att vara maktlös, ny känsla men det är så mycket lättare att ge kärlek än att få. Reverse order relations (ROR) är det som råder i mitt liv just nu. Jag börjar med att ha sex med någon, sen nästa fas är att vi pratar lite mera med varandra, sen om jag har tur så blir det bio och middag på stan om tycke uppstår. Sist när det den där riktiga kärleken infinner sig då kan det tänkas att jag kommer få en kram där den andre parten känner att det pirrar lite i kroppen. Men hej jag är bara en enkel man och hade jag fått kramar utan sex så hade jag gnällt för det.

9 kommentarer:

Keep you mind on the drivning. sa...

haha,du skriver klockrena inlägg! jag skrattade så tårarna sprutade, "chilenskan" va grym. vem är du förresten?

Ovanliga vantar sa...

En enkel man, dock med en väldig ambivalens till allt. Jag letar efter den perfekta partnern men eftersom det verkar sådär lätt så tänkte jag ha kul på vägen

Tabula Rasa sa...

"om det nu skulle visa sig att vi har några sjukdomar så betalar jag för medicinen också bjuder jag ut henne på sushi för att fira sen när vi är friska? "

HAHAHA jag skrattade gott åt det där. Ja, visst är det så att allting blivit lite sådär baklänges i samhället nuförtiden. Men vad gör det? Så länge man är lycklig. Som svar till ditt inlägg i min blogg: Ja, du har rätt, man ska nog inte förstå allt sådär konstant. Men visst vore det kul om vi hittade på ett nytt och bättre sätt att kommunicera :D

Anonym sa...

haha, håller med föregående skrivare, trillade in på din blogg av misstag, men här fanns det minsann både inlägg och intelligenta tankesätt

Anonym sa...

Nu har jag svarat på ditt inlägg i min blogg. Hoppas jag får ett bra svar.

Anonym sa...

Du gnäller minsann inte över en enkel kram från mig iallafall. Kanske det sistnämnda står först den här gången... det är lite förbryllande.
Men du borde hur som helst testa celibat. Det är hett tills man vet vad som är rätt.

Anonym sa...

det där har väl inte du skrivit? eller jag menar, helt plötsligt skriver du på rikssvenska och sätter in mellanrum?? Pourquoi??

Haha, tänkt dig samma inlägg skrivet av en tjej? ojoj de går o käkar middag med grabbarna o sen så ringer de mig för sex eller fick sms från argentinaren som ska sexterra mig hela veckan haha. Men ärligt, det du hamnat i är ju rätt allvarligt. kanske dags att kräva ngt tebax? men samtidigt får du ju kravlöst sex med en massa brudar..så fortsätt du ditt promiskuösa liv!

Malin sa...

9 kronor i kvarskatt var skrattretande ja. Men detta inlägg skrattade jag ännumer åt. Men sen blev jag bitter och insåg att jag har fan inte ens en sån historia att berätta.

Ovanliga vantar sa...

Hamburgskan: Jo jag skickade storyn till Aftonbladets krönikasida så därför blev de nästan rikssvenska på saken , sjukt va, kan ju om ja anstränger mej hårt.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?