måndag 30 juni 2008

Dont get me wrong

Recepten för att bli 100 såg lite olika ut beroende på var de var i världen:
- På Okinawa levde man på sojaprotein
- På sardinien va inavel knepet
- I USA va de att va med i nån sekt.

Mycke nya tankar i huvudet ida:
- Inget e absolut
- Hur vet man om nått e en framgång eller en motgång?
- Apropå Gud, om den finns eller inte har ju ingen betydelse för våra liv.
- Antingen vill man förstå en annan människa eller så vill man de inte.
- Ett fat olja kostar nu 143, 67 dollars/fat.
- Miljömedvetna människor som sopsorterar men som flyger 2-3 ggr om året, de e som att förgifta en hel jävla kennel å sen ge mjölk till en igelkott typ.
- Allt e på låssas.

Av 32 intresserade innan jag slängde ut ett foto var 3 kvar efter fotoshowen men däremot tillkom 14 nya som nu blev intresserade efter fotot! ( Ingen va dock intressant för mej av dem). Detta e ju de största dilemmat som jag tror dem flesta har. Antingen blir du intresserad av vad folk säger/skriver eller blir du intresserad av hur dem ser ut.

Dem 3 där det fanns mutual interest vad gäller skrivandet och efter mitt foto var:
- Vältränad handbollstjej under 170 cm på 78 kg.
- Vältränad ishockeytjej på 15 år under 170 cm.
- Vältränad dvärg som va way below 170. (112 cm)

För tungt, för ungt and way too short.

Måste förtydliga vad den perfekta partnern e för mej:
- Nån som e bra sex å får mej att skratta å att ja e samma för den. Dessa 2 saker e ju egentligen dem enda 2 sakerna där du vill att din partner e bäst å att du e bäst för din partner, övria saker får vännerna gärna va bättre på.

Finns denna människan så e det inga problem att bara nöja sig me den då kan man ändra å byta på dem som utgör ens övria liv för lite förnyelse då å då.

7 kommentarer:

Elle sa...

Du är nere på en riktigt kort lista nu, håller tummarna för att du ringar in the one snart.
Varning för fler frågor och funderingar då... Listan säger sex och skratt, fine. Men what about kärlek, förälskelse, fjärilar i magen och sånt?

Ovanliga vantar sa...

Elle: Jo självklart vill du ha allt de åsså men den korta listan e liksom grunden, utan bra sex å skratt så kvittar du hur många puppor du har i magen å hur perfekt du än tycker att den andre e mot dina vänner, barn å djur mm. Jag tror de e bättre att börja i änden där man har sex å skrattar å ser om resten finns. Hemskt att gå å tråna efter nån i veckor/månader som sen visar sig va skitråki å dålitt sex. De e säkert ingen livslång blogg men anrs kan vi ju börja diskutera vad som e kärlek.

Malin sa...

Jag tror inte du vill hitta varken den perfekta partnern eller kärleken. Du har alldeles för mycket om och men för det. Jag brukar få höra att jag är kräsen men detta här är ju galet. Ge dvärgen en chans för böveln! Men låt 15åringen vara. Av helt förklarliga skäl.

Elle sa...

Jag förstår. Och sådant kan ju ha en tendens to grow on you om det andra stämmer. Vad som är Kärlek? Inget dumt samtalsämne alls...

Ovanliga vantar sa...

Mallan:"Give the fucking dwarf a chance" kanske blir en låttitel på kommande album. Kanske har du rätt, iallafall tänkte jag så i Lördaskväll när jag lå å läste en bok framför min fläkt. Jag har iallafall ingen desire för att bli sambo. Men om de visar sig efter ytterligare ett tag så var de bra att jag fått fri å bra counseling geom att blogga. Galet kräsen yes I am.

Anonym sa...

man kan inte lära gamla hundar att sitta. sa ju att det var fel foto..Tycker du ska byta namn på bloggen till denperfektakk:n

Ovanliga vantar sa...

Ja d kanske e dags för namnbyte. Det gamla fotot la jag i boten på bloggen på beäran dock

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?