tisdag 3 juni 2008

Bryt nått jävla pattern för helvete då

- Ok nu e de dags. Ta nya tag, våga göra nått oväntat eller rättare sagt orka göra nått oväntat, chocka mej själv lite. Kanske finns hon på helt andra våglängder än jag vill att hon ska finnas. På sistone har det blitt sjukt mycke beachvolleyboll å ja måste säga att livet e helt fantastiskt å trots typ ingen sömn å sanslöst mycke träning så känner jag mej full av energi.

- Nu e de ju så att jag välditt sällan e ute å flirtar efter midnatt men när jag väl e det så e det runt Möllan på Tempo, Volym, Metro, Carib, Debaser som jag känner mej mest hemma men nu e de dags på Torsda å ta ett steg bort från Möllan åtminstone för en kväll.

- På Torsda e de tänkt att vi träffas på Centilter å Gram för att samla gänget, K-mans crew på typ 20 pers (Asså jag käner ju folk som hänger utanför Möllan men umgås bara med dem dagtid i normala fall) sen blir det vidare ner på Dockplats för Tajp-fest för att sen avsluta på Slagthuset där Eric Prydz ska spela. Förhoppningsvis så har jag träffat en kristen bibliotekarie innan de e dags för Slaghuset så kan vi hoppa över det ju men anrs kanske jag måste hänga med hela vägen, bara för en kväll, bara för en kväll.

- Det ska brytas lite mönster redan imorronkväll åsså då de e studentavslutning hemma hos Bjällran. 140 personer ska visst komma så där borde ju va åtminstone 3-4 spännade töser asså.

- Helgen som kommer finns där 2 alternativ att välja på.
1. Spela beachvollebolltävlingar Fredag-Sönda. Malmö+ Skrea (Falkeneberg).
2. Hänga i Folkets Park på kvällarna (Musik+Fotbolls-EM) å åka å spela beachvolleyboll i typ Skanör på dagarna just for fun.

- Vatt totalt oflirtia dagar ända sen jag träffade Polis-Eva förra Onsdan. Kommer jag nånsin se henne igen?

4 kommentarer:

Anonym sa...

ääh...det kommer snart.men jag tror du fokuserar pa fel människor. vad du tror du vill ha o sa missar du den du ska ha.

Tixie sa...

alltså. den där kärlekskänslan är jag totalt säker på att man kan uppnå genom att gå från snubbe till snubbe, eller brud till brud, men antagligen inte ensam. kärlek är jävligt härligt, och jag är himla säker på att man med en i allafall hälften så engagerad partner som en själv kan göra ett förhållande galet najs.

hursomhelst finns det iaf nån som är mer rätt för en än alla andra, och det är väl nån sån man bör hitta. nån som gör en jävligt glad.

Anonym sa...

Nu snackar vi! Jag e för ändring, förändring!Man kan tycka sig va hur "ovanlig" som helst, loco! Man kan klä sig i grälla färger o cykla samtidigt som man spelat munspel,man kan vägra vara vanlig, man kan va mångkulturell o kul naturell... gör man detta till sin vardag blir det trots allt en vardag... Bryt god damn! D e halvtid o dags o byta planhalva i 45 min, vem vet du kanske nätar! Bliss!

Ovanliga vantar sa...

Fast hon som cyklar i grälla färger å spelar munspel året runt e ju rätt trevli fast som du säger man reagerar ju knappt längre. Jag saknar fåret som dansade uppe på gågatan.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?