torsdag 5 juni 2008

Potatis-Svennar

- Både studentfesten igår å Tajp-Festen ikväll e ju Potatis-svenne-fester vilket innebär att vi har trevlitt men utgången e rätt väntad.

- Har bestämt mej för att dricka 4 öl ikväll vilket tangerar vad som e safe eller på gränsen till safe nowadays. Senast jag drack 4 st (Förra sommaren) så slängde vakten på Inkonst ut mej å Designer-girl från scenen där vi låg å hångla på väg till sex. "I wanna be sedated..... nothing to lose" sjöng Ramones när vakten sa " När jag ändå har er 2 på tråden så vill vi inte att ni har sex under docu-loungen heller". Vi gick hem till mej å hade sex istället, hennes kille som hon va 1-veckas-nyförälskad i va borta i jobb. Vem kan man lita på? Nadie por supuesto.

- Har en tendens till att leva i framtiden, vikket väl e bra om de en postiv framtid vikket ofta då ger glädje i nutiden åsså. Nån har föresten bestämt att nutiden e återkommande perioder på 3 sek viket då innebär att vi har dåtid, nutid å framtid inom 5 sek. Men om framtiden ger förväntansångest så e det ju dumt att leva i framtiden.


- Jag hade ju avpolleterat (Alldeles för sällan det ordet används) Bondmoran men hon mailade mej idag så jag svarade, inte så att det va en kärleks-tsunami på nått av hållen direkt.

Inga kommentarer:

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?