söndag 29 juni 2008

Insida vs utsida

Sexistiskt å välditt utseendefixerat. Alla 32 svaren i min inbox frågade efter längd, yrke å foto. Slänger upp ett foto nårra dar å ser om nån av dem 3 som jag tyckte verkade intressanta fortfarande e intresserade efter det åsså får vi ta det från that asså. Jag e 182 cm lång, vikt 85 typ å e Socionom.

25 kommentarer:

Thea sa...

Jag vet inte din ålder men den är egentligen irrelevant (tror jag). Jag tycker du ska försöka dra ner på tempot och försöka vila i det faktum att du hittar någon när tiden är mogen för oftast är det ju faktiskt så. Nu känner jag inte dig personligen så mina råd kanske är helt åt skogen men då behöver du inte bry dig om dem. Bara ett tips as you know :)

Ovanliga vantar sa...

Lugnt Thea, de e ju bara för att fokuset på min blogg ligger i jakten på den perfekta partnern så ser ju kanske inte verkligheten riktitt ut så. Fast jag tror inget bara kommer till en utan att man letar, varken jobb, bostad eller partner.Tempot e rätt lågt i verkligheten.

Anonym sa...

men byt bild da..man ser ju inte ansiktet överhuvudtaget o det e det som e viktigast! eller ännu hellre..gör ett collage!

Anonym sa...

Klart ansiktet är liksom allt ;)Liksom se elden o bara trycka in tändvätska.
Strandgigolo med inslag av kollo och blåvits isglass hehe...
Du kommer inte gå säker på stan. Kanske är detta 2008:as fallskärmshopp?

Malin sa...

Tysketösa: Jag håller med dig.

Anonym sa...

eller hur malin o regeln: alla vet ju att ambi e vältränad men det handlar ju om uttrycket o blicket o du har ju ett fint bruce willis/sean penn face

Ovanliga vantar sa...

Fraulein: Collage...du vet vem du snackar me va? Ja vet mina ögon e sjukt fantastiskt vackra men vill ju hålla på de finaste til sist. Jag får väl be nån ta ett foto for your eyes only on my eyes.
Rule:fallskärm never asså
Mallan aka Fiona: Kommer kanske

Thea sa...

Åh, ser fram emot ännu ett foto på Mr. BIG :D

Elle sa...

Inbillar mig att det finns en fråga som hänger i luften som du kanske vill/inte vill svara på... Om du hittar den perfekta partnern, nöjer du dig med bara en då? Eller är perfekt partnerskap för dig kanske en palett av flera?

Ovanliga vantar sa...

Elle: Jag svarar på allt å så ärlitt som jag bara kan. Just nu har ja ju den där paletten vikket gör att jag e nöjd men önskan e ju att den där som jag har sex med åsså e den som jag har rolitt med å som jag vill skicka sms till å som jag längtar efter att få prata med sen får vännerna ta om resten. Ska försöka formulera ett inlägg om dagens tankar.

Thea sa...

Haha du är en väldigt komplex person:)

Elle sa...

Funderar... Kan dagens palett göra ditt mål svårare att nå? Låt säga att paletten försvann... hade det i så fall hjälpt dig hitta den perfekta partnern eller spelar det ingen roll? Och hade det ens varit värt det? Kan den perfekta partnern finnas i paletten redan idag utan att du vet om det? Kan den perfekta partnern ha en egen palett eller är det just the two of you som gäller för att det ska vara rätt?

Anonym sa...

JAJAJAJJAJA nu orkar jag inte mer, fan ta detta. SÅ, när man hittar the one behövs inga frågor eller regler det bara är skiträtt, behöver ingen palett eller va fan ni kallar det, inget trams eller problem, allt bara klickar och resten märker man. hur specifierat ska folk ha det egentligen, blir ju cp på korkade frågor.

Ovanliga vantar sa...

Elle: Av alla dem som finns i mitt liv på nått sätt ida så e det bara Tix å en annan som ger mej tillräcklitt med stimulans vad gäller skratt å intelligens å som jag blir attraherad utseendemässitt av men har inte haft sex med nån av dem 2 så därför vet jag inte om den perefekta partnern finns i dagens palett. Min önskan e ju att ja bara e en del i en annans palett (Jag vill ju bara va en bonus, inte mer).

Tikks: katt-hacky-sackens mästare, älskad av dem flesta. Du ger svaren å vi andra ställer frågorna, du e Göinges svar på Magnus Härenstam. En av dem vackraste personligheterna i mannaminne.

Anonym sa...

Galet va folk gick igång här! Ngr tjatar om färgpalett, Ticks e mer inne på svart o vitt, att när man träffar rätt så finns inga frågor, inga regler, allt e bara SKITRÄTT! I wish! jag vet att Mr inte lyssnar på råd, o vem e jag o råda? Så once again vi kallar d en "analys! fnys! Döp om bloggen till "Den komplatibla partnern" i stället, nobodys perfekt för fan! BTW, litta ryggkli t Ticks

Ovanliga vantar sa...

Kära anonym: Ja vet det brinner som fan härinne. Färgpaletter eller svart eller vitt. Jag letar ju efter a shade of gray. DPP eller kompatibla eller whatever, namnet kvittar men de e ju den rätta som e intressant, rätt för mej å att jag e rätt för den. Eftersom du skriver ordet litta så anar ja att du en Snapphane även du min Brutus?

Anonym sa...

Snapphona bejbi!O jag sticker ingen i ryggen! Endast ryggdunk, ryggkli...kan sträcka mej t en spark i röven. C ya

Ovanliga vantar sa...

La ut den förbjudna bilden i nederkant igen, ögonbild saknas, får be nån bra fotograf fixa de en dag

Anonym sa...

jaja försökte idka lite inflytanden...är dock bara misstänksam mot folk som har bikini/badbyxorbilder som profilbilder..skulle liksom aldrig falla mig in att lägga in en bikinibild på mig..

Anonym sa...

o näe. har inte ngt emot att gå i bikini. på stranden/vid poolen/i trädgårn

Ovanliga vantar sa...

Jag har faktisst inga bra bilder från nutid på bara ansiktet, äger ju ingen kamera själv å har inte kamera på mobilen ens men håller med anrs ang badbilder men å andra sidan dem som har snygga ansiktsbilder döljer ofta nått fult som inte syns på bilden. Kände mej helt plötslitt välditt neutral i denna frågan. Snygga människor får ofta lida skott från dem smarta för att dem har prioriterat utseende före hjärna åsså har dem ingen hjärna att försvara sig med så dem smarta vinner alltid den debatten.

Anonym sa...

hmmm varför tror du att folk vill dölja ngt? ja ok..jag döljer en puckel men det är ju ett undantag.
vaddå smarta o snygga? har aldrig aldrig deltagit i en sådan diskussion.

Ovanliga vantar sa...

Jag hade ju en sväng på nätet för ett år sen å alla snygga ansikten vägde ju minst 70kg å uppåt.Folk som hade en bra form hade helkroppsbilder, folk som va sanslöst snygga/fula hade inga bilder alls.

Anonym sa...

äh..jag o min puckel ger upp

Ovanliga vantar sa...

ja menar bara att folk visar såklrt sin bästa sida, dem flesta som bloggar har ju inga bilder alls men dem e intrssantare än många andra för att dem e bra på att skriva dvs deras bästa sida, nån annan visar sina foton dem tagit som e deras styrka, vissa har mest en massa youtubeinlägg vikket visar på.......?

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?