tisdag 13 maj 2008

Divokej Bill

- Det va hennes favoritband o sen snackade vi hela vaegen tills hon skulle av. Eliska hette hon o pluggade till Socialantropolog, vi delade vagn fron en liten hola utanför Budapest o till daer hon skulle av o plugga i Pardubice. Lite smosöt so vi tradade mailadresser. Haenger i ett svettit Berlin o vaentar po toget ti Malmö nu. Har inte svarat bondmoran aennu men hon e ju i tankarna mest hela tiden.

8 kommentarer:

Anonym sa...

inte för att leka freud eller så men ibland undrar man vad det e som driver dig..? bekräftelsebehov? extremt människointresse eller du kanske endast behöver skaffa dig en unge? o varför träffar du alltid tjejer som innebär ett förhållandehinder(distans, vikt etz etz)??
fortsatt bra hemresa...

emz sa...

ja vet! ja vet! för att man ska slippa issues me sig själv om varför man inte "nöjjer" sig.Nu finns det nått annat utanför att skylla på. Själv hade det vatt nog med att hon kallar sig för bondmoran. Måste du kalla henne bondmoran? Vad är det för fel med att förvalta tiden med att upptäcka andra människor?

Anonym sa...

aaah jag vet inte..detta jagande verkar bara sa ansträngande. hade ocksa valt bondmoran men direkt bytt ut detta hemska namn. norrland e ju precis runt knuten och SJ är alla distansförhallandens vän och om man skiter i al gore kan man ju ta ett billigt flyg

Anonym sa...

Felet i detta för mig i alla fall är att det är oerhört avtändnade med en kille som beter sig på ett sådant sätt. Tappar direkt intresset då man märkar att det är en som "strular runt" så mycket. Alla dess flörtar, verkar aldrig ta slut. Kommer de ens att kunna göra det då du har hittat den där rätta tjejen? Verkar ju nästan vara ett tvångsbeteende.

Ovanliga vantar sa...

Hamburggskan: Extremt männiksointresse e nog svaret eller att jag gillar att bekräfta andra inklusive mej själv, kansek mitt kall?
Emz: Bondmoran kallar hon sig sjaelv , alternativet hade vatt ko-Carro
Hanna:Jag tror inte de e so stor skillnad po mej o resten av vaerlden, tror bara att der ser värre ut när man läser nåns tankar i text po de här sättet. Klart det inte e attraktivt, försöker bara beskriva min ambivalens inför att ha ett förhållande å att flirta. Hade mitt mål va att lura mej in ett förhållande hade jag inte vatt ärlig utan ljugit som som alla andra.

Anonym sa...

tror du har helt rätt i att du kanske inte är sa annorlunda utan skillnaden e att du inte hymlar...men verkar ända väldigt ansträngande att halla reda pa allt.

Anonym sa...

Haha ambi! Långt ifrån alla killar är sådana som dig. Det finns "bra" killar oxå. Det kan jag garantera dig. Ditt försök att "försvara" ditt beteende med att säga att det finns många andra som är sviniga är patetiskt. Det gör inte ditt agerande mer okej. Men men...de är ju upp till var och en. Bra att du är ärlig i alla fall. Informera tjejerna direkt när du presenterar dig så de vet vad de ger sig in i :)

Anonym sa...

Ambivalen! Än bättre e o ge töserna din bloggadress...

iofs finns d ju chickas som har full insyn i din blogg,du tom bloggar om dem. Trots detta blir d överraskade o jag kan skönja en viss bitter eftersmak.
Läs innehållsförteckningen på d ni stoppar i er medsystrar!good damn!
D kan finnas spårämnen av nöt! Haha! löööööve!

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?