torsdag 10 april 2008

Scandinavian gloom

- Min Danska agent Claus har fått hybris men det funkar för honom för han har satt stenar i rullningar, han har inte haft så mycke energi sen han hade hand om Stig Töfting.
Scandinavian gloom blir ljuset på fimen, det spikades idag, åsså att det blir en rom-com eftersom vi vill ha ett lycklitt slut där filmen tonar ut i Peps-låten "Alldeles lagom".

- Hela Brasilienavsnittet blir utan dialog å endast med handkamera. Sex å droger å på det läggs Underworlds låt " Push upstairs". Låt 2 på Soundtracket asså men det kan komma att justeras har jag fattat, trots att jag vill va delaktig i allt så har jag tvingats släppa en del saker.

- Samma med kronologin, den kanske får tummas på eftersom efter hela Brasilienavsnittet som e en 5 veckors karnival från olinda så kommer det att klippas in lite snygga vyer från Foz de Iguazu, Jericoacoara å även Djävulsön i Franska Guyana där det bara blir snygga hängmattebilder å vattenfall typ. Här skulle ja önska en nyinspelning av en Gilberto Gil-låt av Timbuktu åsså att han gör en skön coffee-housevariant på den.

Inga kommentarer:

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?