tisdag 29 april 2008

Køpenhamn

- Kom på va de e de som gør att de hela blir lite mera intressant , vad de e som skiljer dem andra från dem dær man skulle kunna tænka sig att bli ihop med. Snacka med sekt-praktikanten idag å trots att hon inte e skitsnygg å kroppen bara e sådær så hade hon de dær andra dvs hela paketet som gør att man kan se sig sjælv ihop med en sån tjej, på 5 minuters prat så fattar man att hon inte super som fan, tar droger utan bara e søt å mysig å har nån sorts målmedvetenhet som attraherar.

- Har ju haft en vecka av feber-træning som mest har gått på halvfart men dagens ben-pass skvallrar om att I still got it , like Roy Orbison would have said. Gjorde en 6a på 500 kg i Dynaforcebenpressen å 6:or i hantelutfall med 30 kgs hantlarna, ok en dag som idag.

- På væg nu å værsta søta tjejen direkt, Malmø-Køpenhamn (Hon hoppade av på flygplatsen, såg ut att va på væg till London typ). Vi bytte menande blickar som sa att dem skrikia ungarna som låg strødda øver hela golvet , att dem mest va ivægen å att har man sånna kidz borde man inte få resa å støra andra samhællsmedborgare, sen tittade vi på varandra åsså tænkte vi att detta gæller sjælvklart æven dogz.

- Dem sura Danska biljettførsæljarna ville såklart inte sælja nån liggplats Sofia-Istanbul till mej eftersom jag inte hade køpt biljetten av dem, i Malmø klarade dem inget alls. Bulgarien here I come. Væntar på en svettig Centralstation i Køpenhamn, train is leavin 18.53 mot Munchen

3 kommentarer:

Anonym sa...

du ser du har fortf en massa intressanta saker att observera o sen BLOGGA om..väntar (förhoppningsvis inte förgäves) pa nästa inlägg och glöm nu inte bort Sozopol..resten av bulgarien e rätt kasst!

Anonym sa...

"hennes kropp var bara sådär"? Du verkar ganska läskigt, obehagligt ytlig. Det är lite sorgligt att läsa din blogg. Man mår dåligt av det liksom.

Ovanliga vantar sa...

Hemskt lessen att verklıghten kan verka ytlıg emellanot men jag tror nog att jag blır bedömd för mın yta varje dag som gor o jag e raett övertygad att du osso gör ytlıga bedömnıngar av maennıskor holler med om att de e sorglıtt.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?