onsdag 9 april 2008

La gota fria

- Min danska agent mailar att han e mitt uppe i att diskutera regíssör till filmen som e based on the book which is based on the blogg Ambivalent "The soft stories " dvs denna blogg. Min önskan om Gary Oldman verkar kunna gå igenom, han gjorde ju ett fantastiskt jobb me " Nil by mouth" som e Socialrealistisk pornografi när den e at its best.

- 1a spåret på soundtracket e "La gota fria " av Carlos Vives vilken spelas under filmens Colombiavsnitt som just nu håller på att formas å diskuteras hur stor vikt/minuter som ska avhandlas. Vill inte att det ska bli nån jävla mörk Seven-aktig film.


- Saker som dock måste komma med är:
- Bröllop i Cartagena (kokain)
- Horsebackriding i Popayan (kokain)
- Guldmuseet i Bogota (kokain)
- Fotbollsmatch i Baranquilla (kokain)
- Arresterad i Santa Marta twice (Nakenbiljard)
- Medellin (Indiankonferens)
- Cali (450 gram kokain elr 100 dollar?)
-Farc
-ELN
- Jakten på Pablo Escobar
- Mötet me Garcia Marquez


- Jag brukar ju alltid hävda att Colombia e favoritlandet å att där finns så mycket annat än gerillan å droger men det känns lättare att hitta denna typen av Macondo-händelser här än på Bornholms-semestern

5 kommentarer:

Anonym sa...

hela den här spinoffen med dina förläggare e de sanna? ska det bli en bok..en film? dog din tyska förläggare i en rulltrappa i polen?

Malin sa...

Jag måste säga, att man får en känsla av att ens eget liv är sjukt tråkigt när man läser din blogg. Därför väljer jag att tänka att du har livlig fantasti och skriver det mitt i ett LSD-rus. På lördag åker jag till Paris så efter det kanske jag har något att toppa det med. Men jag är rädd att min resa varken kommer ha inslag av droger eller sex. Men, jag tänker inte sluta hoppas! (dock endast på sexet, vill jag tillägga)

Ovanliga vantar sa...

Shit ja Frau Shuster, det drar iväg med film å hela baletten nu, superkul, uberkul.Ja förläggaren dog i rulltrappa i ÅPolen , helt jävla insane. Mallory ja har haft 2 riktiga typ förhållanden å från dem åren bloggas det inte så hold out där kommer tokia år i ditt liv åsså förhoppningsvis,Jag gillar inte fantasy, tål inte stjärnornas krig eller sagor om ringar mm

Ovanliga vantar sa...

Förlåt för taskia stavn9igar, Schuster heter han ju, mörkt å varmt e här

Malin sa...

Blir ens liv automatiskt mer spännande efter att man har haft ett förhållande? Eller är det bara det att man har något att jämföra med och inser att tvåsamheten var ett helvete?
För isåfall får jag nog vänta ett tag. för något förhållande lär inte drabba mig i första taget.

Förreste, så kanske jag kan få lite info om hur man går tillväga när man ordnar en film om sitt liv, sen efter att du slagit igenom. Jag har nämligen kids (nej inte egna) som skulle göra vad som helst för att få hamna i den sitsen. Och, lite insideinformation från coachen är alltid uppskattat.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?