lördag 10 oktober 2009

Voce quis saltar ?

- Avgörande livsförändringar sker oftast inte med högljudd dramatik utan smyger istället på ljudlöst.

11 kommentarer:

Ovanliga vantar sa...

Igelkottens elegans åtsidan å nu hoppar ja gå på Nattåg till Lissabon. Hoppas på osäkra djup.

Elle sa...

Både och skulle jag vilja påstå...

Ovanliga vantar sa...

Varje ögonblick spelar sitt eget spel. Lika stor skillnad mellan mej å mej själv som mellan mej å andra. Både Norrlandsmodellen å Argentinskan öste på me kärlek under helgen men där finns å fanns omständiheter som gjorde att de inte blev elr blir mer än va de va. Miss Satisfied vill träffas men de mest för att hon e ensam, blir inte så engagerad eftersom hon har kommunikationsproblem. Vikarien attraherar men ja vet inte om de e för att de e en safe liten flirt, scheman korsar varandra kanske 5-6 kvartar resten av året . Safe å tidsbestämt.

Elle: Kanske elr e de bara dem man lägger märke till å som kanske inte uppstått utan dem tysta förändringarna.
 Min kropp behöver massage, bubbelbad, bastu mm. Kärlek e för dem.

Elle sa...

Ibland kan det ske explosioner inombords trots att omvärlden inte märker något. Finns bullret om jag är den enda som hör det? Hmm, hörde Thåströms röst när du skrev "Kärlek e för dem" och sen i mitt "explosioner" och då kom jag att tänka på den här favoriten: "Din kropp, dina andetag... Men på mitt golv bland skärvor och glas finns en del av ditt hjärta kvar..."

Ovanliga vantar sa...

Elle: Ja fick en sån explosion för typ 1hr sen. Hon rodnade å ja bara såg hennes vackra leende under dem 10min vi pratade. Ja blev helt yr, fan de e ju så man vill känna me tillägget att hon skulle kunna ha hela bokhyllan full av Guillou å vilja åka ti Thailand i tid å otid, what do I care. Tror inte ens hon va nära att va objektivt snygg. De va bara hennes äkta leende( 8 procent kan faka äkta, ja e en av dem men rodnad tror ja e unfakable?). Ja döper henne till Rouge Artois.
De va mer än buller men ja har slutat försöka ta nån flirt vidare, ja e ju på steg 5 nu typ.

Elle sa...

Blushing girls... nej det är svårfejkat, njut av bullrandet och skruva upp förstärkaren!

Tixie sa...

Rodna borde väl gå ändå? Psykisk viljestyrka? Kanske? Eller? Nä. Joho då.

Ovanliga vantar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ovanliga vantar sa...

Tix': Eftersom ja inte sovit på 10dar å de verkar omöjlitt så ska ta denna natten å träna på att rodna. Ja har ju fakat mej igenom allt i livet å e en skådis, de borde gå learn how to blush

Joplin sa...

Inte så ljudlöst i mitt liv precis. Det är mest buller och bång och störig marschmusik med fula gubbar i uniform och axelvaddar. Jag inväntar 2010 och hoppas sannerligen att det blir ett bättre, och lugnare, år.

Ovanliga vantar sa...

Kiddo: Nu ska ja ut i Malmö å fika mej genom stan, hoppas på rättvisemärkt kaffe. Ja börjar på Solde där ja aldri fikat. Bergsgatan borde bli gågata å då kan dem få ha en march om året där typ.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?