fredag 16 oktober 2009

Plötsligt igen ett letter of intent

- På Söndag blir det en trip till Stockholm för att kolla Massive Attack och på Måndag är det ju dags för uppföljaren till " Plötsligt i Vinslöv " dvs " Plötsligt igen " på Doc lounge.

- Det som blev kvar är dessa tre:
* Vissheten att jag alltid måste börja om.
* Vissheten att jag var tvungen att fortsätta.
* Vissheten att jag skulle bli avbruten innan jag var färdig.

- Att av avbrottet göra en ny väg, att av fallet göra ett danssteg, av rädslan göra en stege, av drömmen en bro, av sökandet...ett möte. Skriver ett letter of intent med mej själv vilket ändå är of no value according to this:

* A gentlemens agreement is an agreement which is not an agreement made between two persons neither of whom is a gentleman whereby each expects the other to be strictly bound without himself being bound at all.

- Lika långt mellan mej och mej själv som mellan mej och andra apparently.

8 kommentarer:

Ovanliga vantar sa...

Snyggast just idag:
1. Dilsa demirbag 40 år
2. Olivia Hussey 58 år
3. Lydia cacho 46 år
4. Eva Remaeus död

Stter å bläddrar i veckans nu påjobbet å måste säga att jag tycker av dem som finns i den:

1.Lindsay Lohan
2.Ginnifer Goodwin
3.Hayden Panetierre
4.Helena Bonham Carter

Ordanom sa...

vad är grejen med månadens mexikanska? har hon avrättat tyskar, paraplyanvändare och kanske en och annan tjockis? hehehe.

Ovanliga vantar sa...

Ordanom: Om de ändå hade vatt så väl. Nä men hon lever under ständigt dödshot då hennes specialitet är att sätta dit pedofiler å kvinnomisshandlare speciellt inom makteliten, hon lyckades sätta dit nån Mexikansk miljardär vars specialitet var att ha sex med 5-åringar. Politikerna i Mexico vågar inte fixa skydd till henne för att då e dem rädda att dem som gör det blir mördade. Kolla Lydiacacho.net. Bra Spanskaträning. Ja ska be henne mata los gordos, los duenos del perros, los duenos del ninos y los duenos de las paraguas. Månadens Mexikanska kommer inte hjälpa mej att bli inbjuden till blogawards eftersom man måste tacka ja till massa tjafs som att spela in videosar + bli intervjuad å bli nonym elr va nu motsatsen till anonym heter?

ellen sa...

Svar: Nämen tack så mycket! :)

Ovanliga vantar sa...

Ellen: De va så lite så.

Ovanliga vantar sa...

Ok nu blir de en skål cashewnötter å la liga, Real Madrid- Valladolid å Valencia- Barcelona. Måste nog zappa ti Robins 21.30 för Anna Blombergs Hollywoodfruar- imitationer. Avslutar tv-kvällen me SNL på 5an 0.35-1.35.

Ordanom sa...

jag har tänkt på det där vi pratade om som handlade om energi. att ingenting får ta för mkt energi. att man har det uträknat nu på ett ungefär hur pass mkt energi man har råd att göra av med för att må bra och att man vill hålla sig där. att man trivs där i sin comfort zone.

Ovanliga vantar sa...

De handlar om att överleva. Valet e att skippa topparna för att man vet att dalarna blir för djupa. Många skulle dö av tristessen me ett sånt liv men andra har inget val om dem vill överleva.
Byte i Lund nu, snart i en säng maybe safe from harm

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?