måndag 18 augusti 2008

Algarve

- Ny da, nya tankar å nya planer. Istället för Barcelona så tänkte ja att det e bättre att ta en liten håla på Algarvekusten, bättre väder, lugnare tempo, skönare språk å softare folk. Hela Januari där nånstans skulle nog passa mej jävlitt bra, får ta ett snack me Los gemelos eftersom dem borde ha koll, tror dem brukar dra neråt där vi den tiden.

- Ska leta upp en Portugisiska me landslagskvaliteer å då snackar vi inte att hon har vatt me på Kock-VM även om grillad tonfisk portuguese style e supergott.

- Den som imponerat mest under detta OS:et e Christiane. Det som vatt mest irriterande e Olssons studio som sa att Phelps äter 10000kcal om dan vikket skulle motsvara vad 5 vanlia män äter (Trams). Sen sa dem samma sak på Rapport, jösses asså vikken anorexiatjej som helst äter nästan 2000kcal om dan ju, själv äter jag säkert 4500-5000 å vissa dagar lätt 7000-8000kcal å ja ska varken tävla på London-OS eller va me på Tjockholmen 09. Kan ja lita på vad Rapport säger ang. Georgien nu? 2 Brassar köper sig in i Georgiens Beachvolleyboll-lag för att dem bara e typ 4:e rankade i Brasilien å skulle inte fått va me i OS som Brassar, tar artistnamnen Geor å Gia.

- Ikväll krockar OS-studion me Outsiders å Singelmammor, får ställa Betamaxen på rec.

- Tant 55+ frågade på gymmet ida om vi setts förut å de visade sig att vi hade setts typ 98-99 när jag hade ett halvår där jag jobbade extra som Escort i Köpenhamn. Ja sa att ja gick som Bosmanfall efter de å frilansar nu å priset e 1500/stunden.

22 kommentarer:

Elle sa...

1500 -what a bargain!

Ovanliga vantar sa...

Döbillit ju.

Malin sa...

1500? You´re flattering yourself.

Anonym sa...

jag fattar att du måste sälja dig själv..shit, dina matkostanader måste vara rätt höga

Ovanliga vantar sa...

5000/månaden på mat. 1500 Mallan utan kvitto å utan sms-kravet efter, billitt för 50+tanterna.

Anonym sa...

Mallan slå till nu! u know u want tooo

Anonym sa...

1500- stunden, "stunden"? Timtaxa el e d 1500- vid målgång? mallan d e viktigt o läsa d småstilta vid ett ev köp/ leasing haha

Anonym sa...

auktionera på ebay, tycker jag, så får vi veta...

Anonym sa...

kan man pruta? jag är fattig student.

Malin sa...

Burschki: Jag är inte 50+.

Ambi: Utan kvitto spelar ingen roll. Inte värt det helt enkelt.

Anonym sa...

Malin: jaa det har du ju faktiskt rätt i.
Tix: du får säkert ett specialpris.

Jag tar en miljon euro om ni inte heter Tysken Tyskensson förstås

Ovanliga vantar sa...

Självklart e där en student-taxa Tixie.Snapphonan stunden e ju samma som målgång som du uttrycker det. Mallan du e inte målgruppen.

Anonym sa...

kan vi inte göra såhär, att vi drar av 1000 kr för att... jag inte har 1000 kr. och sen 200 för att jag är blond och alla vill ha mig. och sen resterande 200 för att... asså, kan inte du betala mig för sällskap istället?

Ovanliga vantar sa...

Tix: student-taxan e ju upplagd så att 1a gången e gratis sen beror de på lite efter det. Hoppas du va fin på första dan i skolan å att lärarn fick ett äpple å att du inte blitt mobbad. Du får föresten kärlekstaxan tix: kärlek för kärlek dvs.

Anonym sa...

jahaaa det är det här det menar med att prostitutionen flyttat till internätet ist. klart jag fattades att du retades ambi.

Anonym sa...

blev lite mobbad av läraren men det är chill, han klagade på min kedjerökning och jag klagade på hans dökassa idé om en temadag. aint no way att jag hoppar nån jävla säck asså, glöm det.
jag vill hellre ha andra gången gratis för då har jag nåt att se fram emot efter första. analysera det.

Anonym sa...

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=76249 bli medlem och få gratis smink på kicks genom att värva andra ! :D Härlig blogg btw !

Ovanliga vantar sa...

Tix: 2a fri , its a deal. Jag vägrar¨åsså säckhoppning å alla lekar i grupp, så jävla sektistiskt.
Anonym: tack för att ja får channe på gratis makeup, helt fanatstiskt ju, på tal om anonyma så försvann dem där anonyma som kallades sig sanja å hans vän, lite kul när dem fatatde att dem inte va så anonyma.

Anonym sa...

Jag är visst här Ambivalens. Jag går ingenstans och det vill jag att du ska veta även om du tröttar ut mitt gamla huvud ibland. Så är det bara.

Malin sa...

Gillis kommer ringa dig personligen. Jag gav honom ditt mobilnr (hoppas det var ok), din bloggadress samt rekommenderade honom att adda dig på facebook för extra spänning!

Ovanliga vantar sa...

Malin: Bästa nyheterna på länge ju, va glad ja blir

Anonym sa...

Gillis som i !Herlitz"? Spännnde! Uppdatera mera!

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?