lördag 5 juli 2008

Sex lögner å kast med liten boll

Hade en fantastisk Freda men som ändå kantades av lögner längs vägen, onödia lögner dessutom.

11.00 -Det hela började på bibblan där jag lånade böcker, har en skuld på nårr kr på bibblan men om inte skulden överstiger 25kr typ så kan du bara låna vidare, såklart blir det inte tillbakabetalt förrän kortet tjuter, så jävla onöditt egentligen. Ingen lögn direkt men..

12.00- Fikade på Kungsgatans Cafe å snodde (Asså där va ingen som visade sig ju) en påtår på kaffet utan nån så det, så jävla onöditt egentligen.

13.00- Fick gratis massage på gymmet som var riktitt värdelös men ändå så frågade jag efter priser/tider å tog hennes kort å sa tack för massagen, varför va jag inte ärli å sa" Du de va den sämsta massagen i mannaminne"

14.00- Blev bjuden på lunch på Indian side på Lilla torg av Mr All-white , käkade där med hans vänner. Blev bjuden för att jag e en grym personlig tränare till honom. När servitrisen frågade om maten smakade bra sa vi alla "Ja". Jävla lögn eftersom den smakade ju knappt ens ok.

16.00-22.00- Spelade beachvolleyboll med typ 25 väditt snälla å välditt kristna människor (Nästan alla iallfall). Jag å K-man låg under med 18-10 när jag slog in en boll som vi vann men jag råkade röra nätet så egentligen skulle jag sagt det å vi skulle förlorat bollen men eftersom vi lå under så mycke å ingen sa nått sen tänkte jag skit samma, helt plötslitt hade vi tagit 9 raka bollar å ledde med 19-18 å då kände ja att va fan dem e kristna å snälla å jag va oärlig när jag inte sa att jag rört nätet så då slog ja ut 3 bollar med vilje så att vi förlorade med 21-19. Sjukt sant.

23.00 - Gick på 25 år-kalas å satt å fyllde i "Mina -vänner-boken" å fyllde i att jag ville ha 2 barn eftersom tjejen efter/brevid mej som va söt hade precis sagt att hon ville ha 2 barn. Jag vill verklien inte ha barn.

00.00-02.00- Hängde på Volym å fick en fråga av en tjej som läst min blogg om det verklien va sant att min förläggare dött i en rulltrappa i Polen? Ja sa ja, fast sanningen e att han dog ju i trapporna brevid rulltrappan eftersom rulltrappan va avstängd så han dog av en hjärtattack för att han inte pallade gå i trapporna, en meningslös lögn mest to spice upp storyn en aning.

04.00- Vaknar av en mardröm å kommer på att jag i 4e klass vann kast med liten boll i ett skolmästerskap men mest för att vi mätte varandras kast så när en kille från landet kastade lite längre än jag råkade jag va den som va närmast nedslaget som jag då såklart flyttade bak 2 meter vikket räckte för att jag skulle vinna hela skiten.

Han tog livet av sig i 6e klass för att han kände sig som värsta failuren med kassa betyg å utan att va bäst på nått, största meriten va en 2a plats på kast med liten boll sa hans mamma på begravningen. När det görs film på denna boken står jag vid hans grav å kastar ner guldmedaljen precis innan kistan sänks ner utan att nån ser det. Här funderar vi på om vi ska lägga på Becks gammla slagdänga som bakgrundsmusik.

11 kommentarer:

Loppan sa...

Oj, snacka om dålig karma du har efter allt det där. Bäst du kompenserar med att vara snäll och ärlig hela dan idag då.

Anonym sa...

nu ljuger du igen...

Ovanliga vantar sa...

Li the lovely:Det finns inget som karma, allt e påhittat, även om du e snällast i världen så kan du få skit av alla tibaka, tyvärr alla lama-fans därute. Ja e ju en snäll lögnare. Ärlihet e sällan rätt metod för framgång.

Fr. Schuster: Ja tänkte ljuga om hur långt ja kastade bollen men så tänkte ja shit om det finns resultatlistor. Unnefär som när Ohly ljög om att hans spelat fotboll med Nacka å dem hittade laguppställningar mm å de visade sig vara lögn, lite jobbitt ju.

Anonym sa...

ett helt inlägg utan mig? vadan? är vi passé? har du glömt el tixo del mar? är det för att jag har.. blöja?

Ovanliga vantar sa...

Tix my best fix: Tänkte lägga till att trots att det vällde in sms under hela dagen/kvällen/natten från tjejer som vill hångla å ha sex tom vad de en som önskade närhet som jag ifs e grym på att faka vad de som gjorde mej mest sömnlös å lessen att du inte besvarar min kärlek. Vi e aldri passe tixe aka el perro (la perra)del mar. Ska bara vänja mej vid att byta blöjor, e de ok om du lär dej själv?

Anonym sa...

grejen med obesvarad kärlek är nog att den kärlek som ska besvaras måste existera först och främst, mr no feelings. but ive got time, och klaga inte på min grammatik ey yo yo chupame pico homie osv blabla.

ikväll är det party hos mig! sis, men dock. imma get wasted.

Ovanliga vantar sa...

Tixie love: Din grammar e ju så vacker så why complain, en av få saker som e totalt oviktitt, De enda som jag stör mej på e när folk särskriver typ al lt. Vissa ord e fulare än en smiley./ Senor känslokall

Anonym sa...

alalala jag fyllebloggae! woooo
men alltså, sätt igång och bli kär nu, släpp lös lite. det tycker jag. världens chans!


tixalicious

Anonym sa...

just det..tony attwood vad det..tack för tipset..borde ha lärt mig mycket mer om A.S nu egentligen..skäms lite för det.

Malin sa...

Och här visar sig en helt ny sida. Det var fint. Men jag måste dock fråga, ljög du inte lite där i slutet ändå? 6:e klass för att han fått så dåliga betyg? Man får ju inte ens betyg i 6:e klass och har så inte fått på mååånga år. Fast å andra sidan, var det kanske en evighet sen du gick i 6:an?

Ovanliga vantar sa...

Jag fick betyg i 3e klass mallan sen i 6e å sen i 7, bägge terminerna i 8an å bägge i 9an

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?