onsdag 7 april 2010

Andningsgunga

- Fått tag på teaterpremiärbiljett på Fredag till " Zeigarnik - effekten " och lånat " Ursäkta men din själ dog nyss " av Danny Wattin och "Utan ärende" av Claes Hylinger och är nu på väg till Vanna beach och beachvolleybollutepremiär. På Lördag blir det ny smart och svart melankolisk humor från Rumänien på bio "Skrönor från dem gyllene åren". Kanske El clasico avslutar den kvälllen beroende på vilket umgänge.

- Återupptaget samtal från the past med Sjuksköterskan: Samtalet gällde när är det viktiast att ha snyggast underkläder ? När du träffar kk:n, one-night-standet, partnern elr när du agerar victim i en olycksövning på Öresundsbron där sjukvårdarna utan någon förvarning klipper sönder byxor och tröja så att du ligger på en brits i bara bh och trosor inför miljarder läkare mm men inte vågar säga ett dyft för att du tar din roll som skadad på blodiaste allvar. Alltid var mitt svar.

9 kommentarer:

DD sa...

Alltid snygga underkläder!

Fast då uppkommer genast diskussionen om vad som är snyggt. Måste det vara "Vicorias Secret" för att vara snyggt eller kan ett par vita bomullstrosor (3-pack för 79.90 kr) vara snyggt?

En snygg man/kvinna ser ju bra ut i allt, bara det är helt och rent...

Volleyboll utomhus? NU? Det är ju kallt även om det är sol. Du e galen!

Ovanliga vantar sa...

Tix: Om du lever så ställ upp i tävlingen Bake a cake Sweden 2010. Resa till Shanghai e priset. 

DD: Stil efter kropp och själ avgör, då blir de snyggt. Helt å rent goes without saying liksom.

Anna Anka söker assistent. Kanditaterna e sorgligare än the duck asså men jag tittar visst.
Beachvolleyn ute var fantastisk å i Malmö sken solen hårt.

Nextopia råder: Thursday: 08.00-09.30 Frukost. 09.30-13.00 Cykla å spela 2hr beachvolley (Inne). 13.00-16.00 mat, kaffe, vila. 16.00-19.30 Tvätta. 19.30-22.30 cykla å träna 2hr på gymmet. 22.30-23.00 Hämta upp sista tvätten. 23.00-00 Dubbelavsnitt av Seinfeld. 00- Ställa larmet på noon på Fredan och sova så länge kroppen behöver. Torsdan innehåller extremt lite utrymme för spontanitet.

Ovanliga vantar sa...

Polistjejer flirtar på gymmet å de e inte värt mycke. Mer oatraktivt yrke går inte att hitta, hellre en arbetslös poet som kastar frizby, spår i moln å lever på falafel.

Ovanliga vantar sa...

Dagens minus: Hela jävla rasistlandskrona, Sverigedemokratern fick 22procent förra valet, får säkert 30 i årets val.

Dagens plus: Att SVT köpt in 'Party animals'. 'Kong' knäpp men bra dokumentär på Tisda, även detta SVT.

Ovanliga vantar sa...

Freitag: 10.50-15.00 Frukost. 15.00-18.30 Träning. 18.30-19.30 Dusch/mat. 19.30- Teater

Ovanliga vantar sa...

Vatt på teater: Försökte övertyga kulturchefen aka Sugar-Rach att detta e en bra rubrik till hennes rescension' Som att se Trelleborg spela på Camp Nou'. Som så många kvällar förr avslutar jag även denna med Seinfeld å sen kanske inspelat K-special om Armeniens sista lindansare.

Ovanliga vantar sa...

Började Lördamorronen med endast 6-8sms för att få ordning på Söndans beachvolley. Ibland krävs 50. Gröt å 3 kaffe på de å Lasse Bengtssons Nyhetsmorron 09.30-12.00. 12.00- 15.00 gymmet sen blir de ingen bio ikväll utan spontant ändrar jag om till att hänga me mej själv resten av dygnet.

Ovanliga vantar sa...

Bel far niente som Italienarna elr nån säger. Va har jag gjort dem senast 6 hrna? Ätit några nötter, blundat en stund, några nötter till, bläddrat lite i en halvkass bok, druckit en kopp hibiskus-te, zappat å hamnade på miljonfrågan på nått frågesportprogramm, kunne frågan men e fick ingen cash. El clasico på gång. Större än VM-final å Champions league-final. Jag e bra på att göra inget, inget som brukar hållas högt i tjejers pojkvänsansökan men jag fortsätter göra ingenting,de e väl de som e leva i nuet? Nuet och Nextopia, kombinationen som e hatad av spontanisterna.

Ovanliga vantar sa...

Kaffekokarn e på väg att dö. Kan va de värsta som kan hända. Sönda: 10.30-15.30 Frukost + handla mat. 15.30-21.00 spela beachvolley 2ggr a 2hr, galet men kunne inte tacka nej till de sista 2hrna. Har ICA kaffekokare? För 4år sen sa jag på en fika när jag relativt nyligen blivit singel att jag nu fått livet dit jag velat. Extremenstöringen e den enda sorten där jag kan se att kärleks gonna happen.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?