torsdag 23 april 2009

Extras

- Tränat extra senaste veckorna ( 11 dar i rad nu ), jobbar extra mycke denna veckan (50 hr). Städat å bastat idag å blev flirtad med av både fula ( Dem som sällan tänker nått extra), feta ( Dem som tänker extra långsamt) å bögar ( Dem som tänker extra large). Vet inte om ja e en välditt otålig patient elr en välditt dukti student men i ett jävla svep tog ja steg 3-10 idag.

- Tiffany flirtade me mej idag. Hon e nog den way fetaste ever som ja tyckt innehåller nån del sötma, typ en tredjedel sötma å 2 tredjedelar fetma.

- Extras -avsnittet där Ricky Gervais låssas att han e katolik e ju hilarious asså. Kate Winslet spelar en nunna å har ett snack om att man måste spela CP-skadad för att få en Oscar. De avsnittet å K-G Hammar gör att ja inte somnar som en kristofob inatt.

- Ryanair har bestämt sig för att ta extra betalt för fetton dvs ta betalt för 2 stolar. Hoppas dem i framtiden tar extra för skrikiga barn åsså, då kanske ja tar mej en extra funderare på om ja ska börja flyga igen.

- Var går fetmagränsen för badkarsmys? Vad äter dem ? (Fettona asså). Behöver ja handla hem specialkost för att hon ska besöka mej elr räcker de me en enda jävla stor 50 % fet ost ? Håll ut lite extra för helvete.

39 kommentarer:

Elle sa...

Chips, läsk med socker i och väldigt mycket choklad. Tänk dig sånt som lämnar flåttfläckar på kläderna, ger glans runt munnen och smutsiga fingrar.

Ordanom sa...

det är mkt hat mot fetton. jag förstår inte ens vad dom är att bry sig om faktiskt. när man bryr sig så mkt om hur andra ser ut brukar man oftast inte vara så nöjd med sig själv helt fullt. jag säger inte att det är så. jag säger bara att det ofta är så.

Ovanliga vantar sa...

Elle: Tack, kommer ju ihåg oron hos föräldra när nån vegetarian skulle komma på besök' va äter dem?' Aliens asså.
Ordanom: Paret skipper e skrämmande, dem har ju börjat zooma in skipperprodukter i årets säsong. Gubben skipper sa att feta tänker långsammare, hujedamej. Folk får va hur feta dem vill. Ja gillar ju inte rök men när de röktes på flygen satt ja allti på rökarplats, lite mer socialt. Ja tycker de e onyttit me fetma å rökning men som samhället ser på dem blir dem anarkister å sånna gillar ja ju, den vanlia velia ambivalensen.

Ordanom sa...

jag bryr mig mer om vad folk stoppar i sig än hur de ser ut. jag känner till hur många smala människor som helst med helt överjävlig kosthållning. cigaretter, smågodis, fil o flingor. och massor av alkohol. ofta lite knark också. lite koks blir vem som helst smal av. tjack är också ett alternativ.

Elle sa...

Ordanom: Nä, är det verkligen så mycket hat mot överviktiga? Tror inte det faktiskt. Tycker mest det ämnet är ovanligt tabubelagt att skämta om.

Ambin: Vegetarianer äter bara salladsblad. De är som kaniner -ingen skillnad alls. Så låt gå för morrötter.
Ja, osunt med fetma och rökning. Jag blir orolig över de amerikanska influenserna som tycker det är "sunt och normalt" med "lite kurvor" vilket i det fallet kan röra sig om ganska ordentlig övervikt. Tycker man det är snyggt är det ju en sak men "sunt"!? Det är ju direkt farligt för kroppen och vansinnigt kostsamt för samhället. (Men nu är jag inne och trampar tabubelagt vatten igen)

Ordanom sa...

jag har en polare som har svår magkatarr för att hon bara unnar sig sallad, kaffe, omelett och massor av alkohol. så jag sa att hon måste äta saker som är snällare mot magen. typ bröd. men hon är så rädd för att äta bröd och gå upp i vikt att hon tyckte att kräkas upp den överflödiga magsyran var ett bättre alternativ.
gynning har sagt att hon inte kan räkna alla gånger hon spytt tillsammans med tjejkompisar. herregud. hehehe. där har vi verkligen hjärnkapacitetens elit.

Ordanom sa...

elle: "det är mkt hat mot fetton" är skrivet i skämtsam ton. men du kanske inte förstår dig på min jargong.

Elle sa...

Ordanom: Ha! Nä kanske inte, men min poäng är oavsett att det verkar vara ett ovanligt känsligt ämne, det där med övervikt.

Ordanom sa...

elle: du känner inte mig. du vet inte vad jag tycker eller har sagt om fetton. jag har nog sagt fler kontroversiella saker om fetton än vad du säger kontroversiella saker under en hel livstid.

Elle sa...

Ordanom: Jag måste helt klart börja läsa din blogg. Det låter lovande!

Ordanom sa...

elle: det är ingenting jag rekommenderar. dessutom är jag mer kontroversiell utanför bloggen. jag föredrar att yttra mina mest upprörande åsikter the old fashion way, öga mot öga.

emz sa...

4packet glass, 15 bigmac med plus meny, 13 pizzor med extra ost o bearnaisesås, 17limpor, tre packet bregott, 1kg salami och 13liter fanta och 104glas med oboy..
Själv åker jag dit på glassen, det går utför och det bästa av allt det är för gott för att bry sig, tänk så kommer man hem från amerikat me värsta.. hahhaaaaa

Elle sa...

Ordanom: Jag gör likadant. Ljuv som en älva på bloggen men inte IRL. Det kan blixtra till ibland när jag kommenterar på andras bloggar dock.

Ovanliga vantar sa...

Elle: Ja vet ju att du bara e låssas-snäll på bloggen å skulle slå varenda standupcomedian om du hade kört smalskämt i 20min, hur samhället inte pallar naturli tinyness. 
Ordanom: Ja tror ju att live finns där inga gränser, your on fire när de krävs.
Emz: Ja älskar rösten som veckointaget rabblas me, på nya säsongen snacka skipper själv ett avsnitt men dem fick ändra för tittarna( ja) klagade. Vakna nyss å bestämde att ingen ost kommer över trösklen. Nä nu blir de en park me sol å bok, hasta la vista

Sanna Tider sa...

hehe... såg du avsnittet när "berättarrösten" Fredrik Birging själv utsattes för Skipper? Det var ett väldigt roligt avsnitt, massa humor- även om det fanns en hel del allvar.. han bjöd ju mycket på sig själv och han var duktig med. Frågan är om han håller måttet fortfarande så att säga? Det undrar man ju ofta- hur går det sen?

Ovanliga vantar sa...

Sanna: jo ja så de. Fast senaste programmet e precis motsatsen ti tjejer ja gillar, verklien värsta sorten. Va hände sen? Kolla bert karlsson å kikki D, lia feta igen, vem fan orkar mortla alger å gå morronpromenader. Tokfel sätt att hitta hälsosam livvstil men ja tittar för att ja gillar ändå eländet rätt ofta. Saknar outsiders, Tjockholmen, Bachelor å Camp Malloy å Age of love såklart

DD sa...

Jag tycker du ska satsa på att inte ge henne någon mat alls. Sen ska du kalla henne för fetto upprepade gånger, då slipper du bekymra dig om henne nått mer. Du kanske får en fet (hahahaha) käftsmäll men sen är hon borta för alltid ur ditt liv. Lätt!

Ordanom sa...

varför ska du ens träffa en tjockis? jag förstår ingenting. why even bother? har marknaden krympt så förskräckligt?

Ovanliga vantar sa...

Ordanomo: Nä tjockisarna anar bara tillgänglihet nu när ja e i min avväningsfas från onödi sex, fast ja pratar ifs me alla alltid, har en tjejkompis som säger att ja e bortom utseende å kategorisering å alla från modeller ti hemlösa känner att dem har chansen. Men naken blir ja inte me nån som väger över 62kg. Fettoflirten håller ja ju mest i liv för hennes skull så hon kan få lite bättre självförtroende, fettonas moder theresa typ.

Ovanliga vantar sa...

DD: Asså ja vill ju inte sluta va snäll mot dem som gillar mej men kommer inte ta den flirten bortom lite chitchat en vez en cuando

Ovanliga vantar sa...

18 månader sen senaste modelljobbet å ida i Magistratsparken tyckte sjuksköterskan att ja såg ut som en A-lagare för att ja aldri har filt utan lägger mej där ja råkar hamna. Ju fulare ja blir desto större marknad ju. Som 10poängare ville man ju inte gå lägre än 8or men nu som en 6-poängare får man flirtar från 1-10. Ugly is the new black

Ordanom sa...

i don't know what to say.

Ovanliga vantar sa...

Ordanom: Say you, say me
Say it for always
That's the way it should be

Say you, say me
Say it together
Naturally.

- Tur att man har ett jobb som man gillar 12-22 både Lörda å Sönda, vem fan tycker de e gött me sol å massa häng nånstans.

Ordanom sa...

det där du skrev var bland det mest osympatiska jag läst på ett tag.

jag hoppas att det är ett skämt "jag pratar med alla". tycker du att det är en särskilt beundransvärd egenskap? att prata med alla?
och om du pratar med alla varför gör du då det på ett sätt som får dom att tro att dom har en chans? är det fair game? försök inte lägga det på dom andra när det egentligen handlar om att du är en sucker for attention.

just keep it real please.

Ovanliga vantar sa...

Ordanom: Att prata me alla e inget ja värderar varken högt elr lågt utan endast ett konstaterande. Ja pratar inte me alla för nåns attention å inte för att nån ska tro att nån chans finns men ibland feltolkas trevlihet, men ja kan ju inte börja va otrevli för att risken finns att nån tolkar de som en flirt?

Sympatisk å ärlihet går ju sällan hand i hand hos människorna som tolkar.

Ordanom sa...

okej. jag är helt med på den.

Ordanom sa...

touché.

Ordanom sa...

en sak bara. jag vet att jag är asjobbig(!) men jag MÅSTE bara reda ut det här ordentligt.

du finner inte det något motsägelsefullt när du, som föraktar fetton, axlar rollen som den som ska ge henne bättre självförtroende?

Ovanliga vantar sa...

Ordanom: Ja kommer ju inte skriva på nått papper där ja ska ha huvudansvaret för detta fettots mående men ja kanske kan ha en liten idiell roll där min enda uppgift e att få henne att skratta å le nån minut då å då å kanske de kan minska hennes ångest den kvällen å då kanske hon skippar pizzan, säg att de funkar 1gg/veckan a 1000kcal vikket blir typ 1hekto fett. Genom att va trevli mot fettot hjälper ja asså både henne från att gå upp 5kg fett om året å på så sätt kanske ja får plats i buss-sätet brevid henne. Ja gör de mest för min egen vinnings skull men både fettona å övria världen får ta del av vinsterna, lite som Carola när hon ger sin egen cd ti hemlösa

Ordanom sa...

mhm. jag hade respekterat det mer ifall du stod för att du inte gillar fetton inför fettona själva. med tanke på att du ändå ägnar fettona ganska mkt utrymme i din blogg.
för det här, min vän, är inte osympatisk sanning utan bara hyckleri.

Ovanliga vantar sa...

Ordanom: E de nått ja inte har så e de principer som aldri ska rubbas elr värderingar sen barnsben som ja måste håll fast vid, träffar ja nån elr hör nått som kan få mej att ändra tankarna har ja inga problem me de, varje ny situation måste ses me nya ögon e målet även om ja gärna undviker barn, feta å hundägare men 3 saker av miljarder känns inte så farlitt, 2009 e målet att va snäll mot 5 feta, 5barn å 5 hundägare. Dansk tv visar dodgeball nu, 4an elr 5an har de senast nästa
år, Dregen å Markoolio kommer va me å trolittvis Elofsson å Erika Johansson. Ja bara pladdrar på nu ja vet, väntar på tvätten sen ut å fika nånstans. Ja har aldri sagt att ja e sympatisk mot alla. Feta som klagar över sin fetma men inte gör nått åt de har ja inget över för men anrs hjälper ja gärna feta som vill komma i form. Stefan Holm gjorde mål i en div7-träningsmatch igår, jaha där har vi en som skulle kunna gå upp nårra hekto/ Ambi Skipper

Ordanom sa...

jag är ingen åsiktsfascist. för mig får du hata hur många tjockisar o barn du vill. du får gärna kasta sten på hundar också om du vill. jag gillar galningar. jag tycker bara att man ska stå för sina åsikter, inte bara på en blogg utan även inför dem man har åsikter om. hyckleri är det absolut värsta jag vet.
jag vet att jag ofta upplevs som en osympatisk person eftersom jag alltid säger vad jag tycker. och folk får gärna tycka det om dom vill. jag bjuder på den!
själv tycker jag att det är hyckleriet som är det osympatiska, inte ärligheten. och det som jag föraktar, det är fegisar. om man inte yttrar sina åsikter till vilka det berör behöver man nämligen aldrig ställas till svars för sina åsikter. och om man har åsikter som inte tåls att ställas till svars tycker jag man gör bäst i att hålla käften.

Ovanliga vantar sa...

Ordanom: Ja står för va ja säger alltid, har tappat en del bekanta pga bloggandet, dem tyckte de va ok att höra live men tycker de va jobbitt att läsa i bloggen, en av mina bästa vänner e både alkholist å rasist enlitt mej å de debatterna har ja me henne ofta. Ja arbetar me bulemi å anorexi å fitness så ja har olika sätt att behandla människor. E de nått ja hatar mer än allt annat me kristendomen e gyllene reglen, behandla folk som dem vill behandlas elr förtjänar behandlas å inte som ja vill bli behandlad. Luft nu

Ordanom sa...

hehe. och hur vet du hur folk vill bli behandlade? vill folk att man charmar dom på tu man hand och sen dissar dom för sin vikt, lättja och sin bristande disciplin på en blogg så att folk kan göra sig lustiga över dom?

you might win some but you just lost one. game over, dear. game over.

Ovanliga vantar sa...

Ordanom: bloggen e till för att reflektera över alla mina sidor, dålia, värdelösa å vid enstaka tillfällen bra. Om ja ville bli älskad kunne ja ju lägga ut foton på blommor å hallon typ å aldri beskriva hur ja beter mej, good or bad. Bryr mej varken om förluster elr vinster eftersom ja hoppas hitta nån som vill ha en oavgjord match, svårt för dem flesta vill vinna ti vikket pris som helst å övria älskar att förlora så dem kan gotta sig i eländet å hoppas på så sätt få empati.

DD sa...

Holy Crap! Vilken diskussion i kommentarerna.....

Du Ambi, jag tycker verkligen att du ska lägga in bilder på blommor och blogga om halloncupcakes. Det hade varit så...sååå...YOU på något vis. Gör det. För mig. **PUSS** ;D

Ovanliga vantar sa...

DD: Ja e de åsså, svårt att bli förstådd när man e en superkomplex människa. Go picnicmat på Malou nu å ja tar en kaffe till

Ordanom sa...

jag ville bara se om du var konsekvent. och ifall du hade någon tyngd i dina argument.

Ovanliga vantar sa...

Ordanom: Ja e konsekvent inkonsekvent, unnefär som vikken borderlinetjej som helst dvs deras instabilitet e stabil. Flexibel utan ansträngning yada yada yada. Känner mej förälskad ida på nått sätt. Köpt nytt täcke mm, tänker ta alla STDs -test nästa vecka å solen skiner på mej. Debatt/ kobra å cashewnötter resten av kvällen.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?