fredag 10 april 2009

The eve of the future

- Så långt som mitt minne sträcker sig så har ja allti vatt i ett triangeldrama me lidelsen å likgiltiheten å de allti ja som e hypotenusan.

12 kommentarer:

Korven sa...

du gissade rätt så mkt fel. 189

om 21 gånger 10 blir 189, men det blir det väl? :D

800.. hrm, jag får nog ligga i lite (bokstavligen) om jag ska kunna leva upp till det ;)

Anonym sa...

HAHAHHAHAHAHHA fan skrev fel. om 21 gånger 9 blir i89. fyfan jag har inte så svåra matteproblem att jag inte kan tians tabell. (läser faktiskt matte D, tss)

Ovanliga vantar sa...

Korven: Så jävla gött att missa 10ans tabell. 800 ti nyår då, de e en i veckan bara. Om de finns ett fintal e de på 0 för mej men en da kanske 1 anrs riskerar fultalet skjuta i höjden ti 30000 innan döden.

Anonym sa...

OBS!
Ta skillnaden i fördelseår, annars får man skyhögt fultal.
Inte hur gammal personen var för tillfället!!!

/ körv

DD sa...

Äsch, jag kom upp i 1000. Inte så illa pinkat. Men det gäller väl bara att ha så stor åldersskilnad som möjligt så är fultalet "hemma". Ragga på PRO-träff typ.

Hypotenusan? Det stämmer en hel del på mig med.

Anonym sa...

nu kan jag inte stava heller. Födelseår ska det ju stå.


Det är inte lätt när det är svårt... Suck

/korven

Ovanliga vantar sa...

Korven: Denna bloggen har inga stavningskrav utan e mer inriktad på att försöka att förstå. Ja e nyvaknad å trött men kanske mitt fultal då blir 9000 me dem nya reglerna.
DD: ragga i parken bland boulefolket

Ovanliga vantar sa...

Korven: Ja håller din mattenivå ida. 25000 ca e mitt fultal. Nu ringer ja SLAA.

korven sa...

född 1932 ????? En 77-åring. Ballt. :O

91 är ett väldigt bra år för övrigt!

Hora är man bara om man tagit pengar för det. HAVE YOU? ;)

Ovanliga vantar sa...

Korven: Asså mer att nån tyckt att de va trevlitt sällskap å betalat för de. Tycker ifs ändå att hora inte e värre än städerska elr präst.

Korven sa...

haha jasså? jag har bara tappat all lust till att supa. sist jag gjorde dte gick allt åt helvete och på den vägen är det.

Men du.. hur gammal är du? vill veta mian chanser i att hinna ikapp ditt fultal liksom ;)

Ovanliga vantar sa...

Korven: I mitt fall liadant, asså de hade gått åt helvete massor av ggr men den absolut sista fyllan så gick de ännu mer åt helvete så sen dess max 1-2 öl i månaden typ. Du e ju tjej så du borde lätt kunna hinna ikapp, ja hade ifs kommit way mycke längre än 9 vi din ålder. Ge fan i att ha så många seriösa långa relationer å res mycke då man kan känna att man har semester varje da så rullar de ju på rätt snabbt. Från 13 ti 27 så va ja aldri i en seriös relation å hade väl sex me nån ny tjej varje elr varannan vecka typ, på den tiden festade ja rätt hårt. 14 år ggr ca 2-3 i månaden/snitt blir 420 +- 50 säger vi = 370-470 + nårra singelår ti på de som ifs vatt nyktra å inte lika galna men då landar vi på 400-500 ca (Å eftersom killar tenderar att överdriva så räknade ja på 400) Senaste 14 månaderna bara 8 st ju typ. Ja kanske aldri mer ska ha sex nu så du kan gå ikapp.. tjejer brukar underdriva så dina 9 e säker egentlien åtminstone 22. Shit den här kommentaren kanske borde plockas bort men vafan skitsamma ja har väl ingen värdihet att försvara direkt. Ja e nykter, inga droger, gillar katter å sitter inte i cellblock 11 liksom. Send...........(Ångest) (Ah de kvittar)... ( Har de nån betdelse?)......(Ångest).........( Skriv ett nytt inlägg snabbt elr radera de sen när inboxen fyllts av hat?).....( Nu e ju mitt sexliv som vikken potatissvenne som helst så vafan dådå, de va då)........

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?