tisdag 9 december 2008

Sanna Kallur -typen

- Dagens insikt e ju att efter min senaste seriösa flickvän dvs The Mess ( Slut för typ 3 år sen) så har ja ju mest blitt intresserad av tjejer av liknade sort men av alla olika flingar, ONS, KK mm så e de ju bara Designer-girl som har liknande kvaliteter som passerat min väg.

- Kvaliteterna e få, e egentlien bara vältränade legs n ass å ett sjukt gott hjärta som behövs för att fånga mitt intresse. Den senaste Månaden har där dykt upp 2 st som passar i den mallen å de e:
* Hon från Plaskeby (Pojkvän finns).
* Hon me flöde ( Civilstatus okänd).

- Ja tror inte ja vet hur man flirtar för ett förhållanden. Hur man flirtar för sex e ju helt annorlunda å där gör de ju inte lia mycke om de går fel once in a while men när man flirtar för att man e intresserad på riktitt så e de ju ett helt annat spel, antingen kan ja inte det spelet elr så vill ja inte ta ti mej dem reglerna?

18 kommentarer:

Anonym sa...

Det är nog det senare eftersom du ju egentligen inte vill ha ett förhållande.

Ordanom sa...

jag utgår ifrån att du har problem med intimitet. om man är rädd för intimitet är det sjukt svårt att lära sig dom reglerna. troligtvis undviker du dom omedvetet.

Anonym sa...

Det är inte så att "den perfekta partnern" är den utbytbara?/Li

Anonym sa...

Som sagt... vill du verkligen? Känns som du kör väldigt säkert och väljer ut dom tjejer som inte kan/vill av olika anledningar (pojkvänner, upptagna, inte riktigt rätt typ mm mm). Då slipper man ju också ta ett riktigt beslut, att satsa och att bara vara med just DEN personen. Nu väljer du nån som du kan ha sex med, men slipper ta ansvar inför och så slipper du också oro, ångest, bekymmer eller annat som gör att du väljer som du väljer... fast vad vet jag- det kan ju vara nåt helt annat...

Ovanliga vantar sa...

Sorgli men sann läsning här töser, tror ni har rätt allihop faktisst. Ja har nårra olika teorier å den ena e ju att genom att ha ett kk så förblir ja lite nöjd å bekväm å slipper oro, ångest å problem mm å andra sidan så tack vare att ja har ett kk så slipper ja tokragga när ja träffar nån som e intressant utan kan låta de gå välditt sakta men de e där mina okunskaper om den där Bli-ihop-flirten blir tydlia. Tack vare att ja e välditt odesperat så kanske inte tjejer ja gillar plockar upp signalerna att ja e intresserad? Nårra tjejkompisar säger ifs att ja bara signalerar sex å inte förhållande å att ja e en sån man e otrogen me inte en sån man blir ihop me.

Anonym sa...

Hur känns det då? Att vara nån sorts ersättning för töser som vill ha nåt kul bara bredvid sitt förhållande... att dom inte ser dig som en seriös kille utan bara ett tidsfördriv? Säger du nej till dom tjejerna eller går du dom till viljes?

Ovanliga vantar sa...

Sanna tider: De beror lite på hur dem e i övritt å lite beroende på min egen situation. Vissa tackar ja nej ti å styr undan men vissa låter ja de rulla på.Har vatt så enda sen ja va 15 typ, fick mycke stryk i yngre dar för att ja va me andras tjejer.

Ovanliga vantar sa...

Sanna tider: Så här ligger de till. Ja e inte tilräcklitt snygg, tillräcklitt rik,ja e totalt ohändi, ingen bil, inget körkort, ja vill inte ha barn, ja har slutat flyga, ja vill ha de svalt inomhus alltid. Detta gör att ja inte e pojkvänsmaterial, asså de fattar ja ju åsså men sen å andra sidan e ja inte ful, hyfsat roli, lättsam, vil hitta på massa kulturella saker, vältränad mm som gör att ja trots allt får tjejer intresserade av mej. Dessa oliksa sidor krockar i huvudet på tjejr som träffar mej å då e ju bästa lösningen antingen att bara ha sex me mej elr bara bli vän me mej. Ja gör ju exakt liadant när ja väljer vikken relation som ja vill ha me nån tjej ja träffar.

Anonym sa...

Jag förstår precis... jag har varit i den situationen själv. Träffat en kille som jag trivs jättebra med- han har det mesta, men han har inte det där som man vill ha för att det ska vara 100%- dvs den framtid som man kanske själv har tänkt sig. Man är inte lika där... men det spelar ju ingen roll när man bara har sex eller umgås som vänner och då kan man ha den relationen med honom och vet att det är inte mer än så. Båda får det dom vill ha just då- men så fort nån träffar en annan som stämmer bättre in, då vet man ju att det är slut på det roliga så att säga... som vänner kan man ju alltid fortsätta... men annars är det väl som det är.

Jag tror du kommer att träffa nån som passar dig tillslut också. Alla tjejer vill inte ha barn och familj och sådär traditionellt. Alla bryr sig inte om pengar och utseende... Det finns hopp :-D Redo eller ej- när den klassiska "rätta" dyker upp så är man redo bara... och du vet aldrig vad du vill och känner i framtiden- allt kan ändras...

Unknown sa...

Vi har startat den här bloggen som ett komplement till alla pryda bloggar. Vi kommer skriva om sånt som vissa bara tänker - men inte vågar säga högt.


Tex..
Hur vi smyger och snokar på våra män, hur vi hämnas på älskarinnor eller kvinnor som vill åt våra män. Vi kommer skriva om vår vardag med snoriga barn mixat med riktigt heta detaljer om våra sexliv..Vi kommer skriva om saker som provocerar oss och saker som gör oss glada/ledsna. Alltså om allt mellan himmel och jord.


Hoppas ni vill följa med på ett spännande äventyr! Vi garanterar läsvärdhet ;-)

Ovanliga vantar sa...

ee: er sida e ju inte ens tillgängli så ..........

Anonym sa...

Ja e inte tilräcklitt snygg, tillräcklitt rik,ja e totalt ohändi, ingen bil, inget körkort, ja vill inte ha barn, ja har slutat flyga, ja vill ha de svalt inomhus alltid.
Du är söt. Är det dina dåliga sidor du räknat upp? I så fall ska du vara jävligt tacksam! Jag kan garantera att det inte är ovanstående som gör dig till icke pojkvänsmaterial eller så har du träffat extremt korkade tjejer.

Ovanliga vantar sa...

Jeani: Inte dålia sidor enlitt mej. Alla dem egenskaperna sätter ja ju upp på plus-sidan om ja själv får bestämma. Minst 3 tjejer har tyckt att att dem inte orkar me kylan i min lägenhet, alla singeltjejer ja har önskar en händi pojkvän gärna me cash. utan bil å körkort hur ska vu skjutsa ungarna? Vikka ungar e mitt svar.Nästan alla e så måna om miljön men likförbannat så ska dem flyga ti Thailand i tid å otid. Nu måste du skriva vad som gör killar ti icke-pojkvänsmaterial så ska vi se om ja lyckas ha dem kvalitetrna åsså. Snälla Jeani.

Anonym sa...

Hur kallt har du i lägenheten egentligen?
Egenskaper som utmärker en dålig pojkvän:
*Förstår inte sammanhang samt handling - konsekvens.
*Sankar förmåga till kritiskt tänkande.
*Saknar förmåga att hantera alkohol.
*Vill för det mesta inte sova nära mig utan föredrar soffan.
*Flyr fältet när jag är sjuk utan att kontrollera att jag har mat och Alvedon.
*Behandlar min kropp som en gammal Volvo eller ett skört vinglas i sängen.
*Förstår inte vikten av känslan: ”det är vi mot världen”.
*Stänger mig inne som en ledsen liten fågel i smutsig liten bur.

Ovanliga vantar sa...

Vet inte gradantalet, men alla tjejr fryser alltid, skulle gissa på typ 18, som i vikket gammalt bondesamhälle som helst. På din lista e de bara sova nära ja inte pallar men om du tillåter kylan då kan ja sova nära, för de eju värmen vid sovdags som gör att ja flyttar ti soffan. På dina övria punkter e ja klanderfri å pojkvänsmaterial entonces.

Anonym sa...

Sedär! den perfekta pojkvännen alltså…inte illa.
Varför har du så kallt? Kryonik?

Ovanliga vantar sa...

Kryonik betyder " rädd för att mögla " elr?

Anonym sa...

ja, eller mer rätt blir nog "rädd för att mögla efter döden"

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?