onsdag 31 december 2008

Caught in a tender trap

- Vad e kärlek ? Nån vis sa igår att de ska innehålla 2 av dessa 3 komponenter för att det ska kallas kärlek. Beundran, respekt å passion.

- Steven Gerrard misshandlade djn häromdan för att denne inte ville spela Phil Collins! Borde inte Steven Gerrard blivit misshandlad för sin musiksmak ist?

- Hade en grymt bra Tisda. 5 hrs bra träning (Gym+beachvolleyboll) å sen en pyttipanna på Bullen på kvällen. Bra spel å häng me Liemannen, T-J, Beach-Ida å Cookie.

- Ikväll ska ja växel-läsa Charles Bernsteins " De svåra dikterna anfaller elr högt spel i tropikerna" me Jane Greens " Ärlitt talat". Skön blandning av dikter/essäer/samtal å chicklit. Åsså ska ja låssas att ja har nårra katter å låsa in oss i panic room när övria världen gör de övria världen allti av nån anledning gör den sista dagen på ett år.

7 kommentarer:

Ordanom sa...

det låter som 3 väldigt bra komponenter tycker jag. det måste vara en mycket vis person.

Anonym sa...

Bara 2 av 3? Försökte komponera två och utesluta en, men jag tycker alla tre behövs...

Bra att du slutade hata- känns mycket finare såhär!!
(en valfri gul smiley...)

Ovanliga vantar sa...

Ordanom, sandra å Sanna:De va en av mina röster som sa de, den vise. Sandra samma ti dej. sanna kanske inte beundran e helt nödvändi för mej faktisst. Som ni ser lite matthet när ja slår ihop alla svar i ett men ida har ja storstädat ut gammalt å sånt som inte behövs, används, snart kan ja bo på 14 kvm, en cell, en kista elr en hängmatta i nån djungel. De va redan översvämning i tvättstsugan när ja kom dit, ja gjorde de värre,ja höjde vattennivån ti säkert 3 cm. Ja hade flipflops ute igår å även ida, kanske e ja åter på väg in i en psykos elr nått. vaktmästare ! januari elr hur? fast i vårt hus kvittar de vikken da, han dyker aldri upp ändå, Livin in a ghetto.

Anonym sa...

Nä det kanske inte är nödvändigt med beundran, men jag tycker nog att det är rätt fint om det finns med. Beundran skapar stolthet och det tycker jag är viktigt på nåt sätt. Att känna sig stolt över sin partner...

Hur många rösten har du i ditt huvud?

Ordanom sa...

hehe. var det för känsligt att säga att det va du från början? ville du inte verka förmer? hehe.
jag har bott i malmö. det var fan omöjligt att få tag på fastighetsskötaren. o man var tvungen att bära kniv ner till tvättstugan för det kunde springa påtända nakna människor där. och på väg till kvartersbutiken blev man sexuellt trakasserad av barnen på gården som fråga om man ville ta en snabbis. det var en kaosartad tid i mitt liv...

Ovanliga vantar sa...

Sanna: Många röster , men just nu hörde ja bara den hemska låten " Your the voice"

Ordanom: Bodde du i min trappa? Ett inbrott i veckan i källaren typ.

Anonym sa...

haha... det var min favoritlåt ett tag där på 80-talet nångång... med säckpipor och allt... gamle hederlige John Farnham.... :-)

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?