lördag 8 november 2008

Elegy

- Måste sluta va tok-nära folk som ja inte gillar. Gullvikskan sorry but you gotta go, ångest all over asså. Hem å trösta mej me böcker, på tur ligger:

- Daina Chavianos " Den oändlia kärlekens ö" som trolittvis e Isabel Allende goes China/Cuba/Africa typ.

- Nicci Gerrard " Kärlekströst" som trolittvis handlar om att det kanske inte e meningen att vi ska va lycklia i alla våra dar.

- Mian Lodalen " Dårens dotter " som trolittvis handlar om villkorslös kärlek.

4 kommentarer:

VågaVaraVillebråd sa...

Ambi, snälla, en kort definition av Den Rätta, plis? Den som du blir intresserad av på riktigt? Och där intresse har en möjlighet att blir kärlek, och där kärleken har ens en suck av en chans att hålla i sig? Säg att det ens finns en definition!?

Ovanliga vantar sa...

Vågavavillebråd:Klart där finns en definition. Detta e från den 17 februari min första bloggdag, gäller väl fortfarande som en bra mall at utgå ifrån.Senorita perfecta
-Den perfekta partnern: 165 cm lång, vikt 55 kg vältränad mörkhårig med fridrott/gymnastik/konståkningskropp. Har koll på världspolitiken, lyssnar på musik som hon valt själv, kollar på film på andra språk än Engelskan minst 50%. Ironisk. Vill träffa mej typ 1-2 ggr i veckan och är nöjd om jag träffar hennes familj och vänner när jag har tid och när det passar mej.

-Tycker sex är ett måste varje gång vi ses. Älskar mej och förstår mej men kan få mej att använda min hjärna mer än jag behöver för att överleva. De enda djuren hon kan tänkas ha är katter. Barn är något hon kan hjälpa när hon har tid, inget som hon måste skaffa för att känna sig fulländad.

E detta för mycke begärt ? Sen ska ju denna fantastiska varelse gilla mej å min personlihet, kommer den kombon nånsin infinna sig ? Ja ger de 25 år ti sen ändrar ja önskningarna kanske.

VågaVaraVillebråd sa...

Men, det är ju jag!

Ovanliga vantar sa...

Vågavavillebråd: Fo real?

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?