tisdag 9 september 2008

Utan titel

- Det måste inte diagnosticeras vikken typ av relation man har med folk, varför måste det finnas ett namn på relationen? Alla relationer får va flytande utan titel som e titlen alla berömda lazy konstnärer ger sina verk.

- Tixie har svårt me närhet å ja e kanske bäst i världen på att faka närhet, trots elr tack vare den kombon så va de mysitt att hon gjorde ett besök i mitt amish-hem igår. Hon tyckte att Vallmo kanske skulle trivas på mitt stampade jordgolv.

- Doculounge på Inkonst igår. Filmen handlade om Leslie, blivande grimestjärna, vi fick ta del av hans senaste 5 års struggle i Sofielunds ghetto. Bra film men när han skulle uppträda efter filmen blev de istället häng på Ölcafeet me min Bosniska crew där vi diskuterade om likgiltighet egentligen e ett adjektiv. Likgiltigast.

- All American dream ska göra ett boob-job nästa vecka men då sa ja ti henne att de e viktiare att hon hon har ett tight ass.

- Bibblan gav mej dessa böckerna ida: "Nollmeridianen" av Jean Echenoz och "kalak" av Kim Leine

2 kommentarer:

Anonym sa...

lär ju vattna din grav med cashews som det ser ut nu, är fattig men samtidigt även sjukt gangster så jag kan haffa vem som helst och sno lite nuts. bästa kärleksscenen som någonsin filmatiserats är för övrigt när harry friar till charlotte efter att dom gjort slut.
i serien, inte filmen, så jag spoilade inget.

kärlek är att aska i ett glas i en rökelsedoftande lägenhet på möllan.

Ovanliga vantar sa...

blir sämre å se serien nu när man sett filmen tycker ja, kommer en 2a film snart, va så säker.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?