söndag 28 september 2008

Art Vandelay

-Hängde en stund på Gallerinatten igårkväll me Lill-Kajsa å Lilla My (2 nya å välditt trevlia bekantskaper). Hostade lite mer än länge typ från Lilla torg ti Kin long å där tackade ja för mej å gick hem å läste boken ja fick av Lill-Kajsa, "Hemligheten " av Dan Josefsson å Egil Linge.

- Precis som Human Dynamics som inte kunne hantera min personlihet emotionell-emotionell, som e den av 9 personlightestyper som nästan ingen tillhör, typ ja å en kille i Belgien så kunne inte heller denna boken ge mej nårra besked eftersom ja tillhörde den 4:e gruppen av anknytningsproblem, otrygg-desorganiserad. Tillhör du den så läs inte vidare sto de i boken eftersom vi kan inte hjälpa dej. Ja anses va expert på att dölja känslor sen 1-årsåldern.

- Innan ja försökte mej på sömn viket e svårare än att hitta rätt kärlek så satte ja upp en lapp i trappuppgången: " Jag ber om ursäkt för att mitt hostande kommer att hålla er vakna hela natten men i gengäld slipper ni rännade i trappan, hundskit, lalalong-reggeae, e de nått ring på, nä ja behöver inte låna nårra stolar."

- Bondmoran dro igång ett sms-race ti frukosten ida, intresse finns.

- Igår beskrev nån mej som en katt. Förutom dem alla vanlia karaktärsdragen va detta added " Sjukt tillgiven en halvtimme innan mat".

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vandelay är ju du in persona, att jag inte tänkt på det förut, overklig men med en rad funktioner inbyggda för att undkomma det vi andra kallar verklighet!

Ovanliga vantar sa...

Anonym: Undvika verkliheten elr komponera en ny? Det handlar väl att se på saker på ett speciellt sätt antar ja. Min kryptonit e att ja gillar katter

Anonym sa...

ettåringar som döljer känslor ska man aldri dejta, dom e ruggiga, pokerfejs när dom skitit i blöjan men man känner igen dom på lukten

Loppan sa...

Jag kan katter.
De vill bara ha och ger bara när de vill ha men inte får så att de ska få. Mina katter kommer alltid till mig när jag är ledsen men det är bara för att de tror att jag är döende vilket innebär att de riskerar en framtid utan mat och kel. Katter är egoistiska och cyniska och jag förlåter dem bara för att de är mjuka och gulliga.

Ovanliga vantar sa...

Loppan: Mjau mjauuuu, mjauuuuuuuuuu (Allt de du säger stämmer ju ), Mjau mjau (Bara vanlia mjaun)

Anonym sa...

Katter ingår inga varaktiga relationer, men de besitter hemligheten med att göra sig intressanta - nämligen självtillräcklighet.

Ovanliga vantar sa...

Otrygg-ambivalent: Nä katter gillar ju inte koppel, tror dem flesta katter skiter i om dem upplevs som intressanta elr inte, de e väl deras likgiltighet som framkallar den känslan hos andra kanske. Bad faktisst en kompis om hjälp ida, funderade faktisst på om de va första gången nånsin? domesticated cat elr e de återigen för att fånga en mus lite senare å inte ett försök att skapa relationer?

Anonym sa...

Ambivalens: jo det är sant, katter spelar inte allan för att göra sej intressanta, det finns iallafall en grej jag upptäckt funkar på en del katter, man väter två diskhandskar, räfflade, med riktigt varmt vatten och klappar dem med, det påminner om en tunga, då knyter de an fint och de kan bli en ganska varaktig relation, vet inte om det funkar på karlar dock

Anonym sa...

Håller med om att konsthallen var värdelös. Trasmatta upphängd på en vägg. Jippie.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?