onsdag 16 juni 2010

Skuggor i skymningen



- Som en vag och oviss konstant känsla av en önskan för något som aldrig kan existera. En sjukt djup längtan efter det onåbara. En konstant känsla av frånvaro och sorgsenheten över att något saknas. Hoppfull längtan efter någon sorts helhet. En längtan efter närvaro istället för frånvaro. Fler skuggor av solen och färre av melankolin.

-
Created by OnePlusYou

8 kommentarer:

Ovanliga vantar sa...

Hängt på Cuba cafe ikväll me Bjällran, Powerpuffpinglan,Apelsinkvinnan, Narkos-CH, Lillebror + 3 namnlösa. Stället va bra fullt å bra stämning. Tidigare på gymmet hade PTM flirtat. Hon har sjukt mesig pojkvän, vad e dealen liksom? I en av mina världar har jag fått ett smeknamn iform av ett prefix, först tackvare att vi va nårra me samma namn. Av lathet kallas jag nu endast prefixet! De e inte ödmjuke-. Imorron återhämtning å återvändning till feelgood. Bokat Thai-massage+tvättstugan.

Ovanliga vantar sa...

Den Arabiske målaren ville ha 6000 för färg+måla hall å badkar. Fan jag fortsätter att ha släckt å bokar hellre en resa till för de cashen. Ska föreslå för en av sektmedlemmarna jag känner att de kan auktionera ut 'badkarsmålning' å då kan jag bjuda färg+1000 åsså går pengarna till Golo-molo-barnhemmet i Uganda. A win-win-win minst. Madonna på 5an nu å Dont go for 2nd best. Lite av ledmotivet till bloggen. Respect yourself.

Nayla sa...

Du hade kunnat måla det själv. Det är inte så jobbigt som man tror. Jag målade en svart fondvägg i min förra lägenhet (ja hyresvärden fick panik när han fick veta) och det blev riktigt fint.

Jag hoppas du får en fin resa och framförallt att du får andas.

Ovanliga vantar sa...

Nayla: Om du vill ha ett svartjobb så får du senare i sommar, det hade vatt sjukt bra.
I affären nyss: Tanten bakom mej i kassan frågar om jag e gift å när jag säger nej vill hon ta ett foto på mej, hennes rika men fula vännina hade drömt om någon me mitt utseende. När jag inte hade hjärta att dissa så fick hon mitt nummer men jag sa att jag ska på semester å blir trolittvis kär där. Jag gillar framfusigheten dock. Trots allt e jag uppenbarligen attraktiv för gamla kärringar å Thai-horor å då e det ändå min insida jag vill jag sälja. Om Thai-töserna tafsar idag ska jag säga att de kostar extra. Insidan kostar 200 i timmen men kroppen 1000. Sommarn e ju trots allt lågsäsong därav billigheten.

Ovanliga vantar sa...

Människor från jobbet ringde å sa att de va 4st som hängde i mina hoods å ville att jag skulle komma å umgås. Hur tänkte dem? Jag har aldri nånsin umgåtts me folk från jobb. Hur ska jag va då har de tänkt? Nån smart vikarie e väl ok att hänga me men jag har ju valt att jobba natt för att jag ska slippa jobbfolk. Nej, jag tvättar min byk å ställer larmet på 05.30. Avfärd 07.00 till Råbocka, Open med Herr Dudek. Fan om de regnar bort en tävling till. Tur jag inte ska peaka förrän 2014 men en heldag på stranden imorron i sol hade ju vatt skönt.

Ovanliga vantar sa...

Regn å utslagna. Packar å har Galapagos på SVT2 i bakgrunden. Galapagos e ett av dem mest endemiska ställena jag besökt efter min egen tankevärld.

Ovanliga vantar sa...

Hade dåli kommunikation ikväll om en grej om 1månad . Blev trött. Dålig kommunikation e värre än dålitt väder, dålia kläder, dåli...Behöver nytt blod.

Bambi sa...

Hej min Ambi!
Livet börjar när man bestämmer sig för att leva! :)

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?