tisdag 1 juni 2010

11-12 begin again

- Lagade en trasig känsla, blev glad. Gav sedan mig på en trasig stol. Hade inte verktygen elr material, inte ens minnet om den någonsin stått stadigt.

5 kommentarer:

Ovanliga vantar sa...

Jag e ju främst en strandmänniska men jag kan ju gilla att hänga på teatern, konsthallar, udda performances, fik utanför den upptrampade pathen för att umgås med folk som e kreativa åtminstone muntligt. Kan bli förälskad i nån som syr å bakar. Gillar tjejer som har fokus på sin sport elr Amnesty osv men jag har aldri haft ett ställe i Malmö där jag känner mej hemma året runt. Jag tittar ju alltid lite extra på tjejer med mörkt långt hår, oftast nån foreign touch . Om den sorten finns i överflöd nånstans så e de på Mascot som inte har nått annat direkt plus men nu när jag har gett upp om att hitta nån som e charmig, fit å smart som kan bli intresserad av mej så ändrar jag fokus till snygg å nån med cool stil. Kvällens 3hrs häng på Mascot fick mej att inse att mitt yttre funkar där å mitt inre e ovanligt, kanske mer hållbart än tvärtom?

Ovanliga vantar sa...

Funderar på att låta få hela hemmet målat vitt. Clockwork-vitt typ. Solen skiner så tror jag packar väskan å drar till Ocean drive.

Ovanliga vantar sa...

Gav bort boken till kanske the gayest ever nu på Stereo där han sitter me sin lilla hund å en flaska champagne. Fikar mej runt hamnen, hoppas på beachvolley 17.00. Sol e fan liv oavsett vad Garbage sjunger. Mellan-Niklas stod å filmade nån trailer till nått barnsommarlovsprogramm i Dockan.

Nayla sa...

Precis som du känner över Malmö känner jag här i närheten. Det är aldrig hemma. Jag känner mig aldrig hemma.

Ovanliga vantar sa...

Nayla: Priset jag betalar för att jag smälter in överallt me alla e att jag varken har identitet elr känner mej riktitt hemma elr ens borta nånstans. De e som nån typ av motsats till Borderline, allt packas i en likgiltig mitt, orkar inte hata å kan inte älska. Ist för sätta eld på min lägenhet så hoppas jag å tror på att en gasläcka fixar de en dag. Lyckan har ingen adress men jag tänker på 'Översten får inga brev' å Macondo mm. E de tvunget att lära sig hata för att hitta hem å kunna älska?

En heldag vid havet idag räddar min själ 1v. Lyssnar på K-mans Juni-house å funderar på massor: Arabiska linjer, kärlek, äta nårra goa mackor me skagenröra, rödbetsallad, ägg, avocado, kalkon imorron. Var blir mina Portugisböcker av? 6dar sen beställning. Manly, Joao Pessoa, Espinho, Svalbard och Hem e resor jag grubblar på nu. Du kommer till helvetet säger Fiskararaben å jag svarar för tusende gången att Bergsgatan å speciellt vårt hus e helvetet. Vuvuzuelor, varmt å väsen, hell enough asså.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?