lördag 8 maj 2010

Helgens snyggaste tv - kompisar

1. Anna Lindman Barsk från Annas eviga.
2. Pernilla Månsson Colt från Trädgårdsfredag.
3. Anna Brolin på TV4-sporten.

7 kommentarer:

Ovanliga vantar sa...

Tv-tittande med diverse diagnoser. Nu så ska det låta så jag placerar på plats 4:Caroline Johansson Kuhmunen å plats 5. Anna Maria Espinosa.

Elle sa...

Inte snyggast men mest lovely: Roy Andersson... längtar efter att se "en kärlekshistoria" igen men den står hemma i bokhyllan och skräpar.... och jag som är på grabbkollo i skogarna med whisky, bilmeck, bastu och bålande. Och ölande och långkalsonger och grillning och målande. (Tihi, det rimmade -måste poste:a på fejjan bums)

Ska du spela beachvolley i Åhus i sommar?

Ang. flirtandet eller inte flirtandet och den där sura boyfrienden -nä, ibland klickar man med folk, och blir lite flirtig... kan ju vara både med tjejer och killar utan att det betyder något. Folk som har sotis partners är ju så sjukt frestande att sätta på plats! Och nyttigt för dem... Så kör hårt, min blessing har du i alla fall gällande flirtande/klickande/sätta på plats:ande.

Ovanliga vantar sa...

Elle: Ja, har bokat in Åhus i kalendern. Herr på Lördan å mix på Söndan 20-21 Juni. Förhoppningsvis mix med min blivande SM-partner där och då dvs Hjältinnan. Såg preics att Melissa Horn e sjukt lik Baby Battle dvs tjejen som va flirti där bofrienden fick spel. För att öka insatsen så addade jag henne på facy å raderade pojkvännen.

Ovanliga vantar sa...

Elle: Du levande 22.00 på svt2 ikväll. Så jävla bra fast Sånger från 2a våningen snäppet bättre otrolitt nog

Ovanliga vantar sa...

19-20 Juni på Täppet i Åhus. Hoppas på solen då.

Elle sa...

Bra gjort med tjejen och självklart gjorde jag jag-tittar-inte-på-TV-undantag och tittade på Du Levande, såg den på bio när den kom men den var ännu bättre andra gången. Min Roy Anderssonfavorit är dock fortfarande En Kärlekshistoria.
Vad sägs om att äta glass med mig i Åhus i sommar? Jag kommer att uppehålla mig där under samma period som du. Jag hoppas på sjukt mycket sol.

Ovanliga vantar sa...

Elle: Såklart glass. Tanken e att sova över. Du får komma å hänga, oftast har man massa ledi tid mellan matcherna om man inte tvingas dömma.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?