torsdag 24 september 2009

Modebloggar på Makeriet

- " De var förvånande att se dej här, det är ju inte direkt så att du har en modeblogg " sa Bröd- Sara insvept i en 1700-tals tapetmönstrad klänning som va coolast på stället. Onsdagskvällen började på Makeriet som hade anordnat ett samkväm om modebloggar. Ca 25 personer var närvarande varav 6 killar typ. Det var jag och Dan Park sen var dem andra 4 identiska där alla hade 2 varv smalt upprullade jeans stentvättade i Dalby, stylish skägggtrimmade och
4-kantiga glasögon. Dem såg ut att va blinda utan sina specs.

- Trots sin ev supermoderna look så trängdes air-quotsen med försök att pedagogiskt ta makten över vad som skulle tyckas angående modebloggar. Då killkidzen försökte överträffa varandra i att visa att dem hade bloggkoll så valde ja att hålla tyst för jämnställdhetens skull. Av tjejerna var det få som stack ut. Moderatorn var som sprungen ur Come on Eileen-videon och lyckades trots sina 21 år låta som Siewert Öholm i Wasp-debatten. Gulligt finns ju inte vanligtvis i min vokabulär men om jag någonsin ska använda det ordet så är det nog läge här.

- Uteliggartjejen var kvällens vackraste. Hon hade en hy som få men hennes kläder var en skräck. Lila husvagnsträningsbrallor med vita revärer och tryckknappar i sidorna. Ni såg dem senast på Kratochvilova -83. Nu går dem endast att upphitta på 2nd-handmarknaden i Moldavien alt. Polen. Kläderna gjorde verkligen inte människan i hennes fall. Sanslöst vackert ansikte.

- Den trevliga stämningen på Makeriet fick mej på gott humör och kvällen fortsatte med att jag mötte upp med Lillen och vi blev uppraggade av 2 tjejer som antagligen hade permis från Rättspsyk. En sväng på Debaser för att sen avsluta kvällen på Babel. Att flasha sin diagnos är rätt modernt 09. Lämnade Babel när Electric avenue tog fart. Egentligen borde alla modekvällar avslutas med att Suede sjunger " She's employed where the sun dont set and shes the shape of a cigarette ".

- Det har tokmessats mellan gamla vänner dem senaste dagarna angående helikopter-rånet. Vi har en kompis som är helikopterpilot.
" Han som alltid var så snäll, det är helt oförståeligt " kommer att vara mina ord till tidningarna. Helikopter-rån är sjukt omodernt, det är ju så Sao Paolo -93 asså.

10 kommentarer:

Ovanliga vantar sa...

An någon anledning så har ju Bloglovin listat mej bland humorbloggarna men jag vill va modeblogg för en dag så därför kommer en dagens outfit, en engångshändelse liksom. Sen e detta ju egentligen en självmordsblogg. Läste häromdagen att den bästa tiden att ta sitt liv är sent en vardagseftermiddag. Då mår man som sämst och då är det väldigt långt till en ny dag med nytt hopp.

Emma sa...

Sv: Träningen gick bra!

Elle sa...

Hahaha! En dagens outfit! Å vad jag skrattar...

Ovanliga vantar sa...

Elle: Visst e de fantastiskt men tyvärr har ja bara kläder ti 14 dar typ så nästa dagens outfit kan dröja 1år elr 5. I framtiden kommer dagens outfit enbart i text: Ida ser ja ut att va sponsrad av Quicksilver, från topp ti tå i svart, på väg ti beachvolleyboll.

Ovanliga vantar sa...

Fick ett argt mail om att de ska va Dalby å inte Staffanstorp. My misstake. Ja ändrar

Ovanliga vantar sa...

Beachvolleyn har gått sjukt bra sista 2gångerna. Hade 3 grymma enhandsblockar ikväll när ja å Big Mang slog Los Lämmelboys me 6-2 i set. Förra Fredan slog ja å Pezo dem med 5-4.

Mischa Perich sa...

HOLA, GRACIAS POR COMENTAR!
SALUDOS

Ovanliga vantar sa...

Micha: De nada. Nos vemos en El mani es asi

Elle sa...

Det gör inget, den outfiten funkar any day tycker jag. Lookin' good. Får man be om en översättning på seriestripen? Ses vi på Doc Lounge på måndag?

Ovanliga vantar sa...

Elle: Såklart ses vi på Månda. Skulle ja ha tur å ha me mej sötaste mellanösterntjejen så tror ja de e säkrast att inte nämna att denna bloggen existerar. En mailare skrev en sjukt rolig sak, han/hon hade frågat 118800 om denna bloggen e på riktigt å fått svaret' Såklart finns där en riktig människa bakom, kör på Emil, värsta styrkepaketet'. Va betyder de? Seriestrippen betyder typ att ja undrar vart ja å min min lilla eka e på väg, ja vet inte vart men sakta går de.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?