tisdag 18 augusti 2009

Brustna omfamningar

- Åland va en brusten omfamning dvs antingen för mycket elr för lite. För många fel människor å för lite organisation. Ja brast å tog färjan( Vars radio spelade " Wicked game " ) över sundet i toner av moll å en enkel biljett till Malmö central, å tösen du fattar vad e handlar om. När man hör låten ser man videon i huvudet, sexiest video ever done asså. Shes an odd Molly.

- Träffade Ursula Berge från tankesmedjan Sektor 6 på tåget. I hennes ögon såg jag kravmärkt å rättvisemärkt men ja va mest nyfiken på va hennes polare Alice Bah tyckte om texten till " Do you wanna ride " å va vi ska göra åt att Afghanistan exporterar preparat som ger mänskligheten gåshud ?

- Imorron blir det Almodovars nya " Brustna omfamningar ". En film i filmen i filmen läser ja från recensionen. Burst - Burst - Burst.

- Fortsatt läsning idag på " Maken " som e den överlägsnaste bästa förhållanderoman I ever read. Blir nog lite Friidrottstittande åsså om ja lyckas gå in i tillståndet av inverterad paranoia.

- Jag varken väntar på elr vill ha nån andra hälft utan på en annan hel. Idem velle Idem volle å me henne kunne ja både strike up a conversation å se en framtida boulepartner.

12 kommentarer:

Ordanom sa...

ska se den filmen i helgen tror jag. dessutom måste jag höra spanskt tal mer för mina studiers skull.
helena christensen är ju, enligt mig, en av världens absolut vackraste kvinnor. kanske den vackraste. hon har något soft över sig, hon tycks ständigt vara beslöjad med den där atmosfären.
när jag var 14 drömde jag att jag var kär i henne och fick för mig att jag kanske var bisexuell. jag sa det till mamma också och det var väldigt jobbigt för henne. men sanningen var den att jag var 110% straight. så det ordnade sig till slut.

Ovanliga vantar sa...

Mina lesbiska/bisexuella vänner säger ju att ja e en lesbisk man. Tror att dem menar att ja gillar tjejer på tjejers vis (Elr e de min icke-händighet). Helena Christensen e vacker på samma nivå som Olivia Hussey, en dos av Dilsa Demirbag så har vi bra blandning på andlighet/skör vänhet/kaxi smarthet . La oveja que ha de ser del lobo, es fuerza que lo sea.

Sanna Tider sa...

Brustna omfamningar... vi diskuterade titeln på jobbet häromdagen... vad heter den i originalspråk? Det är lite roligt när man direktöversätter ibland, kan få lite konstig klang... eller är det en "egen" titel på svenska? Hursom tyckte vi det var en konstig titel- vad är en brusten omfamning..??

Ovanliga vantar sa...

Sanna: Los abrazos rotos. Man får väl hitta sina egna tolkningar men för mej e en brusten omfamning nån sorts svek. Kanske ger ett annat svar efter filmen. Hur går kärleken me Semmelmannen? Ja kommer inte in på andra bloggar längre av diverse reasons

Ovanliga vantar sa...

Brustna omfamningar var lite mer tragisk än väntat men såklart fantastisk å roli ändå, blev sugen på Lanzarotestranden dem hängde på. Kvällen avslutades me en the på Mrs Brown me min Assyriska arme. Nu dags för zlatans Barca- Man C. En bra dag.

Ordanom sa...

du råkar inte följa serien dexter va? på tal om byronic hero.
den är otroligt bra. om det inte är för mkt blod för dig. men den är bra iaf. den bygger på en frågeställning om vad som egentligen är gott och ont.

DD sa...

Alice Bah? Jag tycker det står kravmärkt och svanemärkt över hela henne. Om hon inte varit så brun hade jag sagt hon var beige, men sån e jag.

Synd på den åländska omfamningen. Du får prova lyckan på andra orter. Beyond human recognition, beyond every border....

Ovanliga vantar sa...

I en civilisation bortom den glömda horisonten där ja i egenskap av slö slacktivist överlever the swineflu trots att min parasomnia gör att ja e i zonen av risk å som borde ta mej över styx. Nattskräck ställer till ett jävla ohägn. 
Ikväll: Tvätt å friidrott. 
Freda: Me min bok i sol elr på cafe hela dan. 
Lörda: Challenger i beachvolleyboll i Malmö hela dan me Herr Humle, vi e rankade sist, ska bli sjukt kul, hög nivå på tävlingen.
Sönda: Vädret får avgöra dagen men trolittvis bio på kvällen, Inglourious basterds. Nedmuntrad över uteblivna omfamningar kan ja inte va. Ja vet ju att ja har begränsad kärlek att erbjuda å me mina önskningar Så måste ja acceptera ett kärlekslöst liv.

Ovanliga vantar sa...

Gör som Hoola-hoop-Elin rådde mej, dvs gör tvärtom. Stannade hemma igår när solen sken å ida hänger ja på cafe i ett regnitt västra hamnen, va tom nyss snäll å trevli mot en unge. Livet e ett experiment å inte på allvar.

Ovanliga vantar sa...

Ok, Dexter Söndanatt 00.05-01.05, ja ger de en channe. Ska upp 06.00 imorronbitti, 1a tävlingen sen mix-sm dvs 3-4v sen. Galet sugen, varenda set elr ev match e värsta bonusen om vi vinner. Har lugn i kroppen, planerar framtida träning/tävling mm.

Ovanliga vantar sa...

Inne på slut-tampaen på 'Maken', kan inte sova, grubblar ihjäl mej över Ramadan å kärleken. Har inget att klaga på ida.

Ovanliga vantar sa...

Vann 1a setet på dan sen fick min medspelare en blackout å fick oss diskade. Skön da på stranden som avslutades me att vi drog ett gäng ti 2 tusen å en ä kakade, en sektmedarbetade försökte få mej me in i sekten, han skulle bla betala en 2000krs-kurs, ja e ju gurumaterial. Galet kul.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?