lördag 27 februari 2010

Den sorgligt otroliga historien om den dövstumma dvärgen och hennes kärlek till en hjärtlös

- Hade förvillat bort mig lite med vilje där i den hålan på Cuba för att se något nytt. Gick och tittade uppåt när jag såg något falla från skyn och han precis knuffa undan några tjejer och spannen full av cement slog ner precis brevid ist för att döda dem. Dem hade inte hört mej skrika för att de var sordamuda dvs dövstumma och ev var dem dvärgar också, har inte ännu hunnit kolla upp var gränsen går.

- 2 veckor i Trinidad på Cuba pluggandes Spanska och dansandes salsa och den enda som blev förälskad i mig var den ena dövstumma dvärgen asså. Åkte hem med ciggarer i ena handen och med nya teckenskills i den andra. Dem flesta sågade maten på Cuba men jag tycker det känns konstigt att betygsätta något som inte existerade. En inställd måltid är fan ingen måltid.

- Man fick knacka dörr för att hitta någon som ville koka en kopp kaffe och betalning ville dem aldrig ha i pengar utan när man fått 5 koppar kaffe så ville dem hellre ha ens strumpor typ. Läser " Adios muchachos " av Daniel Chavarria och bläddrar i ett Spanskt - Portugisiskt lexikon. Så vackert det är att inte göra någonting och sen vila efteråt.

4 kommentarer:

Ovanliga vantar sa...

Top-3 djur på Cuba. 1. En grishund. 2. En kolibri. 3. Hästen Duda som med tvekan höll oss kvar på slippery roads å slapp bli gamarnas brunch, dem seglade strax ovanför.

Vem e du? ( Nån som ville lära känna mej ställde den frågan ) Jo ja e han som ler när han stoppar in en fot i svängdörrarna så att dem stoppas å irriterar folk.

Ordanom sa...

yes, du överlevde.

DD sa...

Kuba. Låter underbart med att inte ha något att göra och sen vila på det. Precis vad jag behöver.

Hur var det nu med foto på den snygge salsakillen? Får man ett sånt eller??? Fast bättre är väl att du ge hans familj dina strumpor, kallingar och jeans och så stoppar du Manuel/whatever i resväskan och tar med honom hem till mig. OK?

Apropå mat. Är inte Huevos Rancheros en typisk Kubansk rätt? Ägg har dom ju iaf på Kuba.

Lev väl!

Ovanliga vantar sa...

DD: Jag skrattade iallafall åt att de fanns recept å kokböcker på Cuba. Maten va hemmagjorda kex, glass osv, me lite luck fanns där ett stekt ägg från en anorektisk höna. Bjällran jag åkte me e ju en 21åri svensk midsommar å alla kubanerna kom fram ti mej å frågade om lov att dansa me henne. Hennes smak va silvertänder framför guld ones. Själv slängde ja 15 adresser när ja bytte till långbrallor på kastrup tågstation i väntan på Malmötåget.

Ordanom: Superkul att återigen kunna flyga, nu vill ja se allt ja inte sett. Kuba va verkligen annorlunda, typ som kap verde utan kriminalitet, droger å hetta men me salsa överallt hela tiden.

Ingen träning på 2v. Körde både gym å beachvolley direkt igår, galet att träningsvärk kan va så efterlängtat. Jag vann tom beachspelet, troligtvis all hemmagjord kubansk glass. Dödsångest + ortorexin lagda på mer rimlig nivå. Gracias a Cuba

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?