lördag 23 maj 2009

Livet på landet

- 2002 blev ja uppraggad på gatan i Malmö av 2 tjejer som jobbade me castingen till dokusåpan Harem om de e nån som minns den, gick nog bara 2-3 säsonger. Blev intervjuad på ett hotell där å då direkt å dem sa att bara att dem ville så gärna ha mej med. Ja har aldri vatt sugen på att va me i nån dokusåpa tidare men denna va rätt bra för killarna dvs. 4 tjejer åker ti Zanzibar me 20 killar där dem går på typ safaridater mm. Nästan allt fokus e på tjejerna å killarna som inte går på date hänger på värsta lyxhotellet å spelar biljard, äter gott å bara badar.

- Ja åker upp till Stockholm där slutcastingen e å då e vi 40 st kvar å tjejerna ska välja själva vikka 20 som dem vill ha me sig ti Zanzibar. Just då i den vevan hade ja såklart träffat en tjej i Malmö. Ja e med å hänger hela dan me dem andra killarna å vi blir filmade osv å ja hamnar i trailern på tvn halvnaken. Bestämmer mej för att inte åka me ti Zanzibar för att ja trodde ja va kär å åker tibaka till Malmö å har en typ 3 årig relation me den tjejen. Ja minns bara att en av tjejerna va en rätt söt Japanska.

- I minst 2 år efter detta får ja inbjudningar till olika dokusåpafester, detta trots att ja aldri ens va med! Nästan alla festerna va på Blue moon bar vikket låter lika sunkitt som de säkert e, ja åkte aldri.

- Nu under åren som gått har ja fått förfrågningar om att vara me i både Big brother å Robinson men dem e ju helt ointressanta, vafan ja vill ha mat å sol å helst bara framstå som fantastisk å de e ingen som gör de i nån av dem såporna ju. Fick en förfrågan om ett upplägg som va typ en manlig variant av Izabellas bröllop om nån minns de eländet, ingen gifte sig å de har inte ja heller nårra planer på att göra. Ja brukar svara att om de ska göras en ny runda av Camp Malloy som bara gick en säsong så e ja intresserad. Den gick ju på tv4 å nästan ingen tittade.

- Mitt CV som verkar gillas av dokucastingfolket vandrar asså fortfarande runt på diverse kontor å nu har ja fått en förfrågan om att va den där killen som dem ringer upp i 1a avsnittet av Bonde söker fru ( Allt e riggat asså) åsså ska tjejen fråga om ja vill gå på en date me henne. Detta om hon nu inte blir en av de selected ones som dem ska följa. Tv4 hörde först av sig för att dem ville att ja skulle söka för att ja passar in i hennes profil dvs intresse som språk, psykiatri å har snygga jeans men ja sa att ja har inte tid att hänga på en bondgård hela sommaren ( Max 10 dar för dem som går hela vägen). 3 dars betänketid å sen får ja inte yttra mej om det hela förens serien e över e dealen. Ja e kass på att hålla hemliheter. Har ja redan här å nu förstört nått ?

- Plus skulle va om detta på nått sätt fick mej närmare mitt mål att skriva krönikor i El Pais Söndasbilaga å tjänade så bra att ja kunne ligga i en hängmatta på Ibiza större delen av mina dagar. Minus ?

3 kommentarer:

Elle sa...

Minus: (Förutom de du redan vet) i hängmattan kommer du inte orka blogga, du lär väl bara ligga där tills du är så dimmig av solen att bokstäverna till krönikan blurrar ihop?

Ovanliga vantar sa...

Elle: Hoppas vi ses ute snart igen. Ja kommer inte in på din sida från nånstans? Va händer, blir du insläppt nånstans?

Ovanliga vantar sa...

Vilat från all träning i 2 dar, nog smart för nu kommer 19 dar på raken av nått, gym elr beachvolleyträning/match. Har blivit bättre på att säga nej å lärt mej vila så bara 1pass per dag a 2-3hr e de som gäller under denna perioden iallafall.

Hur kommer Alanyatrippen sluta för mej?

Va vill du helst rädda?

Va e de värsta du kan höra från nya flirt?